Sms-sel az x-faktor show-ba

Bár az idei (2011) nézettség nincsen akkora, mint a tavalyi, mégis milliók nézik szombat este az x-faktor műsort. Az elkövetkezendő hétvégén vélhetően még többen ülnek le a képernyők elé, hiszen az élő show veszi kezdetét, ahol 12 tehetséges döntős méri össze tudását. Szeretnél ott lenni az élő műsorban Te is? Akkor küldj sms-t.

Jegyvásárlás az x-faktor élő show-ba

Jegyet venni az RTL Klub főoldalának jobb alsó sarkában tudsz. Viszont ne lepődj meg azon, ha éppen lezárult az elővásárlás, ugyanis rengeten akarnak részt venni a műsorban, a helyek száma pedig érthető módon korlátozott. A holnapi (2011.10.15.) adásra tehát már elfogyott a jegy, de semmi gáz, a következő hétre még nem indult meg az elővásárlás, így még lehet esélyed.

A vásárlást az RTL Klub honlapján kell indítanod az ott leírtak szerint, majd kapni fogsz egy visszaigazolást sms-ben. Ha minden rendben van és megfelel, akkor már csak egy alapdíjas sms-ben nyugtázni kell a jegyvásárlási szándékodat. Ez után sms-ben érkezik meg egy bizonylat, melynek segítségével személyesen már átveheted a jegyedet. Mindhárom hazai mobilszolgáltatónál lehetőség van erre az elővásárlásra, így mindegy, hogy Vodafone, Telenor, vagy T-Mobile szolgáltatónál vagy.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: