Slágeres előadók dalai: Wolf Kati esett ki

Közeleg az X-faktor vége, egyre kiélezettebb a verseny. Az elmúlt este folyamán már csak hatan mutathatták meg tehetségüket. A feladat az volt, hogy olyan előadókat énekeljenek az x-faktor sztárjai, melyek leginkább egyslágeres dalokkal futottak be. A produkciók most már csaknem egyenrangúak, hiszen a legjobb 6 énekesről van szó.

 Itt – ott azért a mentorok a pozitív kritikák mellett, építő jellegű negatív kritikát is mondtak. Természetesen ez így is van rendjén.

Az X-faktor 7. élő adásának aktív versenyzői

 • Király L. Norbert: Rednex Cotton Eye Joe c. dalával hozta formáját
 • Vastag Csaba: Ten Sharp You c. slágerével nyügözte le a nézőket
 • Janicsák Veca: Sinead O’Connor ismert dalát adta elő, amivel a mentorokat egyoldalú dícséretadásra késztette
 • Takács Nikolas: Shackles c. dallal hozta formáját, csak Ferónak nem tetszett az “új” sapkája
 • Wolt Kati: Tony Braxton dalával ragadtatta el a nézőket és a hallgatókat
 • Vastag Tamás: utolsóként énekelt, a mentorok szerint kicsit gyengére sikeredett az előadása

Egy dalt énekelt mindenki, majd előadták a versenyzők a közös produkciót. Sztárvendégek: az Up Zenekar és Szekeres Adrienn volt, utána pedig Wolf Kati és Takács Nikolas párbajoztak. A 7. döntő vesztese Wolf Kati volt, ő esett ki.

Nem is ragoznánk tovább az eseményeket, inkább mondd el Te, hogy milyen volt az elmúlt adás. Neked hogy tetszett?

Hasonló bejegyzések..

94 hozzászólás

 1. study abroad scholarships szerint:

  My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!

 2. Katinka szerint:

  szia kati!!!
  nagyon szerettelek téged sajnáltam , hogy ki estél!!
  (szerintem már ideje lett volna kiesnije nikolasnak)
  de ezt csak az én véleményem)!!!

 3. Straw szerint:

  Erzsó..:D itt hogy lenne arról szó, hogy valaki irigy. Norbi ha ügyes fent tud valahol maradni, mert tényleg egyéniség, de nem énekes..hogy lenne CD-je, kiabálni önmagában mindenki tud..
  Kata ez meg..”Geszti szerelmes a Vecába.Ezért kellett hazamenni Katinak,hogy szabad legyen az út a szerelme elött!!!!”-remélem Te sem gondoltad komolyan 😀

 4. papa szerint:

  Ha igy folytatja az RTL Klub, nagyon nagyon sok nezotol fog elesni!

 5. papa szerint:

  Erdekes!!Az RTL Klub oldalan (az X-Faktornal) meg egy hozzaszolas sincs!(?)Vajon miert?

 6. Erika szerint:

  Fölösleges az embereknek szavazni bárkire is .Már eldöntött ,hogy ki fog nyerni.Janicsák Vecát az édesapja karolhatná fel , mert Veca már megszokta , hogy neki mindent meg kell kapnia.Ha valami nem az Ő javára sül el akkor elkezd hisztizni vagy sír. Akinek van szeme és füle az nem szavaz rá.

 7. Edit szerint:

  Sajnálom Wolf Kati kiesését.Geszti megmenthette volna,de
  nem merte felvállalni a döntést.Kár.

 8. Laci szerint:

  Azt hiszem megint jól megvezetnek bennünket.Szegény Gesztit szidjuk és lehet hogy nem is dönthetett!Ha a néző látja hogy a mentor dönt mi motíválná hogy szavazzon? Akkor hogy tömné a csatorna a zsebét? Hisz naív aki azt hiszi hogy ezen a versenyen nem ők nyernek a legtöbbet!Úgyhogy hajrá tinik szombaton a Vecát dobjátok ki!Az hogy a Kati simán nyerhetett volna hangja alapján hogy ezt a Nicolást még a villamoson sem szabadna hagyni dudorászni,nem érdekel senkit.A Vastag fiúk egy ráolvasó műsorban sikeresek lehetnének ott szugerálhatnák a csajokat,szigorúan prózában. A Norbi jó show-men,de csak ennyi! A “hangok”már kiestek ill szombaton kiesik.Innentől mindenki 2 dalt ad elő ami gondolom jól megnöveli a műsoridőt és az sms-ek számát amiről szól ez a “műsor”

 9. kata szerint:

  Geszti szerelmes a Vecába.Ezért kellett hazamenni Katinak,hogy szabad legyen az út a szerelme elött!!!!

 10. jani szerint:

  A janicsáknak még mozogni sem kell a szinpadon!Remélem nem nyeri meg!!!!!!!!!!HAJRÁ WOLF KATI!!!!!!!!!!

 11. bóbita szerint:

  A Janicsák csak elénekel valamit.A Geszti olyan számot keres neki amit talán ki tud énekelni!! Tehetségeket keresnek,Ő csak énekel, de nemmm tehetség!

 12. Erdely szerint:

  Egy nagy rajongo tabora van itt Romaniaba Wolf Katinak, o erte neztuk s hetrol hetre vartuk a produkcioit, de ennek mar vege szamunkra egy uresseg maradt koszonve GESZTInek :((

 13. Katyy szerint:

  Kati a legjobb !!!!!!!! Nikolas egy nyalas , nyavogo nem szabadott volna meg gondolkozniuk sem, hogy ki marad 🙁

 14. bea szerint:

  A janicsák egy nagy 0000000000000000000
  A Wolf Katinak azért kellett kiesnie, mert kell a hely a szerelmének!!!!!!!!!!!!LEGTISZTÁBB HANG WOLF KATI!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Lívia szerint:

  Igazán én nem értek egyet a zsüri döntésével,mondhatnám inkább,hogy a Geszti döntésével.Miért nem merte fel vállalni azt,hogy ő a Katit akarta tovább juttatni?Voltak szerintem akik sokkal rosszabbul énekeltek sőt volt aki nem is énekelt hanem csak elmondta a szöveget.

 16. bea szerint:

  a janicsákot mért nyomják annyira,essen ki végre,Wolf kati hajrá!Magyarok,nyissátok már végre ki a fületeket a müsor alatt!!!!!!!!!!!!!!!

 17. Erzsó szerint:

  Látom sokan irigyek és szidják Király Norbi produkcióit, hangját stb. Kétségbeesésükben minden rosszat ráfognak, DE HA MEGPUKKADNAK IS AZ IRIGYSÉGTŐL, AKKOR IS NORBI LESZ A GYŐZTES!! Mert ő tudja a legjobban szórakoztatni a közönséget, neki a legjobb a teljesítménye, ha az éneklést, a táncot, az előadásmódot együtt értékeljük. Ezt el kell ismerni!!!
  Én minden CD-jét megvenném és meg is fogom venni, mert biztosan lesz nem is egy.
  A többi versenyző is teghetséges, de Norbi a szinpadra született.

 18. nagyné kati szerint:

  Tisztelt RTL klub csatorna!
  Nagyon szerettem nézni a műsorukat, különösen az x faktor műsorát. Most azonban nagyot csalódtam, hogy a két legjobb énekes esett ki. Ez azt bizonyítja, hogy nem a nézők szavazata kell a továbbjutáshoz, hanem előre a tv csatorna eldönti.
  Viszont, ha a nézők szavazata érvényesül, akkor nem kellett volna párbajozni Vastag Tamásnak, mert ezek a fiatal lányok a legtöbb szavazatot mindkettőjükre nyomják ész nélkül, mert helyes gyerekek. Nagyon vártam ezt a műsort, mert azt hittem, hogy itt csak a legjobbak maradnak, hiszen a legjobb legtisztább hangú énekes lesz a győztes és nem egy átlagos (mint a Vastag gyerekek.)
  Mi nem lennénk büszkék arra, hogy Las Vegas-ba pl. egy Wolf Kati, vagy a Nikolas csillogtatná meg a hangját, és azt mondhatnánk igen ez Magyarországból jött. Azt hiszem büszkék lennénk rájuk, csak esélyt nem adtunk nekik.
  Ebben a műsorban a mentorok is végre zeneileg szakmailag hozzáértő emberek és nekik kellett volna dönteniük végig.
  Sajnálom, hogy a két legjobbat ejtették ki így már nincs értelme számomra a műsornak, és nincs is varázsa, és nem is nézem ezt a műsorukat sem.

 19. Erzsó szerint:

  Látom sokan irigyek és szidják Király Norbi produkcióit, hangját stb. Kétségbeesésükben minden rosszat ráfognak, DE HA MEGPUKKADNAK IS AZ IRIGYSÉGTŐL, AKKOR IS NORBI LESZ A GYŐZTES!! Mert ő tudja a legjobban szórakoztatni a közönséget, neki a legjobb a teljesítménye, ha az éneklést, a táncot, az előadásmódot együtt értékeljük. Ezt el kell ismerni!!!
  Én minden CD-jét megvenném és meg is fogom venni, mert biztosan lesz nem is egy.
  A többi versenyzők is teghetségesek, de Norbi a szinpadra született.

 20. Ági szerint:

  Az egyik legnagyobb tehetség esett ki!!! Hiába mondják a Mentorok, hogy majd megkeresik a versenyzőket színházak. lemezkiadók, ez sajnos nem igaz. Melyik színház küldi el aktuális szinészcsillagát Katiért, vagy meri a többiek közé állítani?! Hiszen bárkit lekörözne!!! (Még Szekeres Adrient is, Szíj Melindát is, akit a Megasztárban a közönség nagyonis elfogad!) A Tomi EGYSZER énekelt jól, mégis Őt favorizálják, Norbi pedig édes, vicces, jó színfolt egy vegyes CD-n, de egy egész már sok Belőle. Nikolas mozogna úgy, azonnal befutna!Sajnos 25-30 felett egy nőnek már sokkal kisebb a szavazótábora, mint a hasonlókorú férfiaknak, kár hogy ez a műsor is inkább üzlet, mint tehetség elismerés!

 21. igazság szerint:

  sajnos ez az énekverseny/?/ is méltón képviseli a mai magyarországi közizlést. ha már pl. a mindennapi életben, és a politikában is a szemfényvesztő szélhámosok a népszerüek /valószinüleg a hozzájuk hasonlóknak/ akkor ez a koncepció természetesen itt is működik. a nagyfogú, nagyfülű kölyöknek inkább zenebohóci állást ajánlanék a cirkuszban. a mentorok inkorrektek, a Feró pedig, akinek mindig olyan hatalmas szája volt, miért nem szól most semmit a burjánzó korrupció miatt? ugyan mitől fél a régi nagy harcos? némelyek szerint miért idegeskedünk ezek miatt, hiszen ez csak egy JÁTÉK/?/ azért mert nagyon sok millió elúszik rajta, a létfontosságú ügyekért pedig koldulni kell.

 22. Straw szerint:

  az lesz az igazi nyertes, akinek írnak már végre igazi jó dalokat.. lehet, hogy elsőként esik ki valaki, de ha talál egy olyan dalszerzőt, aki jobb slágereket tud alkotni az átlag, semmitmondó magyar zenéknél, akkor simán nyertes..

 23. S szerint:

  Szerintem Vastag Tomi fiatal, tehetséges, hallgatható, szerethető emberke. Van a hangjában valami amiért különleges.
  Nem tudom, hogy ő nyeri meg az x faktort de tehetséges akkor is.

 24. Tamy szerint:

  Tény,hogy nem Norbi hangja a legjobb,de mégis ö az aki rengeteg embernek a kedvence!Hiába van szép hangja másoknak,elalszok rajtuk!Miért nem vállalnak be a többiek is egy pörgös dalt?Mindig csak lasut adnak elö és Norbi rázza fel a jónépet!Mert ö a LEGJOBB:))

 25. Straw szerint:

  Őszintén végre örülök, hogy itt legalább látok olyan kommentelőket, akik nem tartják “igazi” x-factornak Király L. Norbit. Én általában a tehetségkutatóknál a “többség” oldalán álltam, hiszen ami jó, az jó, de mostanában újszerű nekem ez, hogy a környezetemben imádják Norbit, én pedig ha nem is ellene, de mellette sem vagyok. Király L. Norbi vicces. Értelmes. Egyéniség és fura figura, de ha valóban létrejön az, hogy a világ összes X-factorát egy műsorba összehozzák, én eléggé szégyenkeznék, ha tőlünk Norbi versenyezne a világsztárok ellen. Legyen egy Nikolas ( amit Malek is elmondott, hogy igazi popsztár alkat, legesélyesebb, de azért ő menjen haza…?!), vagy legyen egy Veca, de most komolyan… ki venné meg a Norbi CD-jét? Ha nincs a show, akkor mi marad belőle?

 26. Csilla szerint:

  A három legjobb: Wolf Kati, Nikolas, Norbi
  Megférnek egymás mellett, mert mindegyik másért jó.

 27. Judy szerint:

  Norbi jó arc,nagy showman,de NEM IDEVALÓ!!
  Ébresztő Magyarország!!!!
  Ne a tehetségeket szavazzátok már ki Emberek!!
  És hogy Nikolasnak kell mindig párbajozni,ez méltatlan!!!

 28. Évi szerint:

  T- nek üzenném, ha lehet.
  Nem tudom, hogy mi a bajod Vastag Tomi hangjával.Az igaz, hogy sokkal esélyesebb lenne, ha Ronan Keating számokkal lépne fel, mert nagyon hasonló a hangjuk,de egyébként nincs vele semmi baj. Sőt,mivel pimaszul fiatal még az is lehet, hogy megnyeri a versenyt. : )

 29. Ditte Donna szerint:

  Nikolas énektanár,képzett hang,de mint előadó szürke a kalapjával együtt,Veca a párja,mezítláb is kevés semmi extra! A Vastag fiúk énekhangja közepes,ha mozogni kell elfogy a levegő lihegnek,zihálnak,majd néznek a kamerába a női agyakat szuggerálva,kizárólag a szavazatok reményében.Mind a négy versenyző tudatosan felépített,megcsinált előadó,álarc mögé bújva.

  Norbit lehet utálni,lehet szeretni,egyet nem lehet, nem észrevenni!Érdekes egyéni hangjával,utánozhatatlan mozgásával nem mérlegel,egész lényét a közönség elé dobja,tessék ez vagyok én,mindenki azt kap belőlem amit akar míg a színpadon vagyok!Énekel,sikít,hörög,táncol,ugrál,
  őrült,esendő,érzéki olyan mint bármelyikünk akár bevalljuk,akár nem. Kortól,nemtől függetlenül azért olyan nagy a rajongótábora mert ez a srác csupa szív,tiszta lélek és ilyenkor a lelkek összeérnek.

  Marczypán köszönöm hogy vagy!

  Üdv:Donna.

 30. atika szerint:

  A Geszti tegnap inkorrekt volt miért kell a hisztis idi mellé állnia?

 31. Györgyi szerint:

  Wolf Katinak csak egy hibája an, hogy tökéletes. Sajnálom, hogy kiszavazták, nélküle színtelenebb lesz a műsor, számomra ő a győztes.

 32. Arcsi szerint:

  Ez a műsor állítólag egy énekes tehetségkutató verseny. Király L. Norbert mit keres még mindig benne? Mert énekelni nem tud…tőle sokkal jobbak kiesnek.

 33. Györgyi szerint:

  Felháborító volt a tegnapi kiszavazás! Legyünk már öszinték emberek,lehet,hogy K.Norbi szinpatikus és jó showmen,de ez a műsor nem erről szól!A hangja borzalmas! A Geszti meg úgy látszik,hogy fél az Ildikótól, nem mert dönteni,hátha újból nekiáll hisztizni, őt kéne haza küldeni! Ha van egy kis hallásuk eddig is a legjobb hangja és az előadásmódja Wolf Katinak volt.

 34. atika szerint:

  Tisztelt X FAKTOR!

  egy egészen egyszerű kérdést tennék fel a szerkesztőknek. Miért nem lehet nyilvános a szavazatok eredménye? Ez lenne a korrekt hogy mindenki tudja ki hány szavazatot kapott. A tegnapi adásban pedig el kellett volna dönteni hogy ki esik ki a mentoroknak nem ezzel a himeléssel és hámolással kiejteni a versenyzőt. Nem is reális az eredmény igy mert a mentorok nem fognak a saját versenyzőik ellen szavazni-sajnos nem fairok. a versenyzők közül a Vastag Tamás a leggyengébb de mégis behozzák a szavazatok. A szlovákiai fiu pedig már másodszor volt a kiesés szélén ez azt mutatja, hogy a közönség nincs vele megelégedve ezt figyelembe kellene venni a zsürinek is és nem gyöztesnek kikiálltani. A Király L. pedig csak showmann nem énekes.
  Nyilvános szavazatokat szeretnénk. Tisztelettel

 35. Hutyu szerint:

  Lütyüség az egész verseny. Veca, ha tud, hanem, megnyer! Hurrá!!!

 36. Klári szerint:

  Szerencsére nem a Nikolas esett ki, szörnyű lett volna. A Kati klassz, de benne már nincs több, nekem már unalmas is volt a “repülő nő-s” produkciója. Olyan kicsik még a gyerekei, nekik nagy szükségük van rá, ideje volt már hazamenni! Aki megszerette már, az úgyis elmegy a fellépéseire és megveszi a lemezeit, ha lesz.(én nem fogom)
  Nikolast pedig még mindig bontogatni kell, igazi jó kritikákkal segíteni kibontakozni és fejlődni!(de,ő már így is nagyon érdekel, ja és nem azért, mert hímnemű és irígy sem vagyok a Katira).
  Hajrá Mindenki!

 37. Klári szerint:

  Borzasztó lett volna, ha a Nikolas esik ki, de szerencsére nem így lett!
  A Kati klassz, de ideje volt már, hogy hazamenjen és a gyerekeivel is foglalkozzon már, hisz kicsik még. Egyébként már unalmas volt a produkciója,( a párbajdala jobb volt), szerintem benne már nincs több, de a Nikolast még mindig nyitogatni kell.

 38. eszti szerint:

  A végén mikor elbúcsúznak a kiesőtől, tudja vki a felcsendülő dal címét?

  Hajrá Nicolás

 39. alex szerint:

  Tisztelt Marczypán
  Szerinted miben tehetséges a Norbi ?
  Véleményem szerint semmiben . Ő az aki miatt a béka segge alá esett az x-faktor színvonala .
  De az igazán dühítő az , hogy miatta kiesett több valóban tehetséges ember , de az már végképp sok hogy erre a sorsra jutott Wolf Kati is .

 40. viki szerint:

  Én a NIKOLASnak drukkolok és örülök,hogy nem ő esett ki.Mióta az élő adás megy arra várok,hogy kiessen a VVolf Kati.1nekem nem tetszik ahogy énekel,2hogy egész dalt hamisan énekli.És szerintem a Vecának kellett volna a Katival párbajozni.A Norbival nincs semmi bajom.Tetszik amit csinál.De mindenkinek más a véleménye.HAJRÁ NIKOLAS ÉS NORBI|||| HAJRÁ ….

 41. TimTim szerint:

  Egyet értek Bettyvel, valóban gyanús. Én kíváncsi lettem volna, mit csinál Ildikó, ha Norbi és Nikolasz párbajozik, de pl. örülnék egy párbajnak a Vastag testvérek között is.

 42. TimTim szerint:

  Wolf Kati megállná a helyét külföldön is. Remélem ezek után már sikerül befutnia. Remélem ki tudja használni az eddig megszerzett ismertséget.

 43. Betty szerint:

  Kicsit gyanús, hogy érdekes módon egy mentornak két mentoráltja még soha nem állt utolsó két helyen, hogy nekik kelljen párbajozni…

 44. T szerint:

  Ez a műsor már akkor elvesztette a világszínvonalat, mikor olyan énekeseket válogattak be, mint Vastag Tamás, Dorka, Norbi, Fanni és még sorolhatnám. Nem tudom emlékeztek-e, de egyszer volt a Fókuszban egy riport arról, hogy az x faktor lányok (geszti mentoráltjai) énekeltek az egyik híres rappernek. A dal, amit előadtak (legalábbis a részlet amit mutattak) borzasztó volt, a fickón is látszott, hogy megvan a véleménye, ami nem feltétlen pozitív. És kb. ugyanilyen lenne a fogadtatás, ha meghallanák Vastag Tamást énekelni. Essen már ki…

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: