2012. október 26. 12:56.

A Házasodna a gazda című műsor legidősebb szereplője András, 48 éves, négyszeres családapa. 

András gazda 1964-es születésű, azaz jelenleg 48 éves. Jelenleg Karancskeszin él, és állattartással, erdőgazdálkodással foglalkozik.

Elvált, négy gyermeke van: két lány, ők 25 és 26 évesek, egy 18 éves fiú, és van egy nevelt fia, aki szintén 18 éves. Testalkatát tekintve 175 cm magas, 86 kiló, szeme és haja is barna színű.

András nem fogyaszt szeszes italt, és nem dohányzik. Saját maga szeret főzni, ezért nem jár étterembe, kedvenc étele a vad pörkölt. Ugyan kifejezetten nem sportol, de munkájából adódóan sokszor végez fizikai munkát.

András gazda az állataival

András gazda az állataival (fotó: rtlklub.hu)

Vicces természetű embernek vallja magát, aki inkább a szűk baráti társasággal szeret találkozni sok ember helyett. Igyekszik követni a divatot és úgy öltözködni. Sok munkája miatt nincsen túl sok szabadideje, de nagyon szeret kirándulni, és meglátogatni a testvéreit is, amikor csak teheti.

Az ideális nő számára: A hajszín nem fontos nála, de a göndör fürtök ellágyítják András szívét, a nagy, tágra nyílt szemek is megigézik. Mindenképpen legyen nála alacsonyabb a hölgy, legfeljebb 170 cm. A belső tulajdonságoknál lehetőleg csendes, családcentrikus természet legyen, aki alapvetően vidám. Fontos számára, hogy szeresse az állatokat, hiszen András minden állatot nagyon szeret. Állatok mellett természet- és zenekedvelő is legyen a nő. András szereti a házias nőket, de az sem jó, ha az illető átesik a ló túloldalára, és takarítási mániában szenved.

Sípos András gazda házasodna – Bemutatkozás nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Szilvia - András gazda

András gazda feleségjelöltjei

2012. november 6. 19:26.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. nyikita szerint:

    Szivesen megismerném,de a közszereplés kizárásával. Az állatokat nagyon szeretem és ha tehetném csak velük és értük dolgoznék!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
A négy szerencsés gazda, akik a műsor főszereplői lesznek

Hamarosan megkezdődik egy új műsor, a Házasodna a gazda. A reality showban négy gazda és feleségjelöltjeik lesznek a középpontban.  Még ...