Shakira terhes?

A világhírű kolumbiai énekesnőről és kedveséről, Gerard Piquéről számtalan pletyka látott napvilágot az elmúlt másfél évben, amióta együtt járnak. Egy kolumbiai lap most biztosra veszi, hogy Shakira terhes.

2011 februárjában jelentette be a világhírű énekesnő, hogy a spanyol focistával, a nála tíz évvel fiatalabb Gerard Piquével való kapcsolatát, méghozzá úgy, hogy egy közös képet jelentetett meg kettejükről, a kép aláírása pedig ez volt: “Bemutatom nektek a napsugaram.”

Korábban is pletykáltak arról, hogy a most 35 éves Shakira babát vár a focistától, viszont a pár és a közeli ismerősök tagadták, hogy így lenne.

Mindazonáltal a kolumbiai Gente magazin most határozottan állítja az énekesnő terhességét, még azt is tudni véli, hogy Piqué-nek fia lesz, akinek már ki is választották az Ulicito nevet.

Shakira és Gerard Pique

Shakira és Gerard Pique: terhes a fiútól

A lap úgy értesült, hogy Shakira az elmúlt napokban többször is járt Miamiban egy Dr. Victor H. Gonzalez-Quintero nevű nőgyógyásznál, ahol ultrahang felvétel is készült a babáról. Az újság úgy tudja, 2013 januárjában esedékes a baba születése. Azt állítják, a kismama remekül van, csak néha fáj a feje, és a száraz bőrére panaszkodik, mindemellett kívánós: lime-ra és mogyorófagyit eszik csokival.

Képekkel vagy egyéb bizonyítékokkal nem szolgált a Gentle magazin az olvasóknak, így nem tudni biztosan, hogy a hír igaz-e, vagy csak egyszerű bulvárkacsa.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: