Senkit nem érdekel a The Voice?

The Voice UK nevű tehetségkutató műsor énekeseinek a fellépéseit visszamondták, mert nem érdekel senkit, miközben az x-faktor nagyágyúi továbbra is tarolnak és népszerűek.

Ez igen érdekes, ugyanis a The Voice előnye pont abban rejlik – vagy már csak rejlett? -, hogy elsőbbséget élvez az x-faktorra szemben, hiszen újabb show-ról lészen szó.

Egyetlen egy széria ment még csak le a briteknél, de már az onnan feltörekvő énekeseket sem keresik és nem is kíváncsiak rá az emberek.

A showműsor egyébként óriási nézettséggel kezdődött, azonban a kezdeti öröm nem sokáig tartott, folyamatosan csökkent az érdeklődés a tehetségkutató irányába, mostanra pedig már le kellett fújni a fellépéseket is.

A Brit Hang (The Voice UK) zsűritagjai

A Brit Hang (The Voice UK) zsűritagjai

A The Voice UK (a brit hang) nyertese Leanne Mitchell lett, akinek a legújabb slágere is csak 45. helyen szerepel a toplistákon.

A BBC vette egyébként meg a The Voice licencét nagyjából 7.8 milliárd Forintnak megfelelő fontért, ahol a zsűrik között megtalálható volt will.i.am, Jessie J brit, Danny O’Donoghue és nem utolsó sorban Tom Jones. Ilyen nevekkel, és hatalmas pénz befektetéssel indult neki a tv csatorna, de úgy tűnik, hogy a műsor megbukott.

Vajon a magyar The Voice is erre a sorsa jut?

Ez jó kérdés! Mindez az őszi indulás után fog kiderülni, majd meglátjuk.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. arnika montana szerint:

    a magyar Voice is bukásra van ítélve. Dög unalmas. Legalább is a válogató. Meg az egész olyan gáz, a mesterek könyörgése stb.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: