2010. június 16. 19:30.

Sebestyén Balázs Amint azt korábban sejteni lehetett, és itt, az oldalon is szót ejtettünk róla, Sebestyén Balázs lesz Ördög Nóra párja az X-Faktor műsorban. Stohl András korábbi botránya miatt kerestek új férfi műsorvezetőt az RTL-nél, és nem is mentek messzire a választásnál, hiszen a csatorna nézői számára Balázs jól ismert figura.

Stohl – aki májusban autóbalesetet okozott Fót közelében, majd ezt követően elállt a műsorban való szerepléstől – videóüzenetben jelentette be, hogy az RTL Klub Sebestyén Balázst választotta az X-Faktor társ-műsorvezetőjének. A mai sajtótájékoztatón jelen volt Ördög Nóra, és a tehetségkutató mentorai is. Balázs kiemelte, hogy eddig javarészt olyan műsorokban dolgozott, ahol az ő személyiségére építettek, ez azonban másképp lesz a kereskedelmi tévé új műsorában.

Korábban, akárcsak a mentorok kiléte esetében, sokáig titkolózott a csatorna, hogy ki lesz Nóra párja az ősztől induló produkcióban. Az is szóba került, hogy a hölgy műsorvezető egyedül áll majd a közönség elé, de végül ez csak egy apró megtévesztés, és a várakozások fokozása volt. Balázs már számos RTL-es műsorban bizonyított, például a Kész Átverésben, a Celeb vagyok, ments ki innen, a Pókerarc és a Széf című műsorokban. Ezúttal tehát egy új páros köszönti majd azokat a nézőket, akik figyelemmel kísérik majd a tehetségeket, hogy kiderüljön, kiben van meg az a bizonyos X-Faktor.

Sebestyén Balázs lesz az X-Faktor férfi műsorvezetője nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Az X-faktor műsorvezetői a Reggeliben

2010. június 17. 12:18.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. Valaki szerint:

    Éppen most nézem az RTL-t, ahol bejelentették Balázst. Hát úgy tűnik, Őrdög Nóri mellett picit zavarosan érezte magát :)

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=18 w=80 h=240 float=left]Több variáció is elképzelhető az X-faktor vezetésével kapcsolatban. Legutóbb Sebestyén Balázs neve merült fel, de konkrét ...