Schwartz Dávid az x-faktor után a The Voice-ban

Schwartz Dávidot már ismerthetik azok, akik követték korábban az x-faktor eseményeit. Most azonban a The Voice – Magyarország Hangja címre pályázik.

A 23 éves fiatal énekes először a Fábry show-ban tűnt fel (18 évesen), ahol remekül utánozott külföldi énekeseket, mi több, nagyon jól is énekelt.

Most eljött a Voice színpadára, hogy újra próbálkozzon, ugyanis az x-faktor nem votl nyerő számára, vagyis nem jutott be az élő adásokba.

Az énekes hamar elnyerte a Mesterek bizalmát, végül Malek Andreát választotta mentorának.

Schwartz Dávid produkciója – Mit tegyek, hogy érezd

Schwartz Dávid

Schwartz Dávid (fotó: TV2)

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Ildike szerint:

  Tegnap este az “Aktív”-ban Malek Andrea és Nádor Dávid tetézte az ellenszenvet azzal a megnyilvánulásukkal, hogy az ugyancsak döntős Pál Dénest próbálták lehúzni. Szerintem mindkettőjüknek “savanyú a szőlő”, mert sajnos Nádor Dávidnak az életben nem lesz olyan különleges hangja, mint Pál Dénesnek! Nem is kell megpillantanom Őt a TV-ben ahhoz, hogy felismerjem a HANGJÁT. Ezzel ellentétben Nádor Dávidnak 1tucat énekhangja van. Most Pál Dénes ének tudását megkérdőjelezve próbál Malek Andrea és kis kedvence feljutni a dobogó felső fokára, de bízva a közönség szeretetében és józan ítélőképességében remélem ez nem sikerül. Rosszindulatúak, mert pontosan Pál Dénes nem az igéző tekintetével nyerte el a nézők támogatását, hanem a kivételes hangjával. Ennek a versenynek pontosan a HANGról kellene szólnia!

  Üdvözlettel: Ildike

 2. Ildike szerint:

  Kedves Dávid!
  Egyáltalán nem értünk egyet Malek Andrea döntésével, miszerint 60%-ot adott Nádor Dávidnak, Neked pedig 40%-ot! TE 1000-szer jobb énekes Vagy!!!! Színesebb a hangod is! Míg Nádor Dávid a magas hangoknál érezhetően megtorpan, Te csodálatosan játszol az oktávok között.Az első pillanattól látszott, hogy Nádor a kis kedvence (Tehát ez a verseny sem az igazi tehetségről szól, pláne nem a HANGról!!) Nádor Dávidnak teljesen átlagos hangja van! Egyébként pedig ha a közönségen múlik, Te kerülsz be a döntőbe!!!!!!!Ezt igazolja a végső 52-48% is! Andrea rettentően meg fogja bánni, hogy Nádorra tette le voksát, mert vele maximum 3.vagy4. helyen végez, míg Veled igazán esélyes volt a nyerésre! Sajnáljuk, hogy ismételten csalódnod kellett, de egyben nyugodt lehetsz abban, hogy rengetegen szeretünk és évek óta Téged tartunk MAGYARORSZÁG HANGJÁNAK!!!!!!!!!!!Alig várom ezek után, hogy visszanyaljon a fagyi azoknak, akik Nádorra szavaztak!!!!!!!
  Így most már csak annyit tudunk hozzá tenni a műsorhoz, hogy: ” HAJRÁ PÁL DÉNES!!!!!!!!”
  Szeretettel ölelünk és sikeres zenei pályafutást kívánunk a ” CSÚCSIG”!!!!
  Ildike & Attika

  • mamszi54 szerint:

   Teljesen egyetértek.Andi is csalódni fog,hiszen valóban egy átlagos hangú fiút nyomott előre.Nem volt fer Dáviddal,akinek tényleg egyedi hangja van.(el nem tudom képzelni miért Nádor Dávidhoz ragaszkodott annyira??)

 3. Ildike szerint:

  Hurrá! Imáink végre meghallgatásra találtak!!!
  Dávid első megjelenése és előadása óta lenyűgözött bennünket a hangjával.
  Csalódottak voltunk és nem is értettük, hogy miért ejtették ki a Megasztár 4-ből! Azóta is minden egyes tehetségkutatón Őt emlegettük és vártuk a pillanatot, hogy újra halljuk a hangját!
  Szívből reméljük, hogy most végre a csúcsra kerül, mert ott a helye!!!

  Szurkolunk Neked Dávid!:)

  Üdv: Ildike & Attika

  • Ildike szerint:

   Kedves Dávid!

   Ne izgulj, Veled vagyunk!!!! Nem csak Whitney fog Érted imádkozni, Boldog II.János Pál Pápa közbenjárását is kérjük, hogy az igazság győzedelmeskedjen és megnyerd ezt a versenyt!!! Nekünk Te Vagy a HANG!
   Szeretettel ölel 2 ősi szurkolód!
   Ildike& Attika Szegedről

 4. M. szerint:

  Nemhogy az élőkbe nem került be a faktorban a Dávid, még a zsűri elé sem engedték!!! Nagyon szorítunk neki! Megérdemli a sikert! Hajrá!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: