2012. december 28. 15:20.

Schobert Norbit elengedték a kórházból, igaz, csak a Karácsonyra való tekintettel mehetett haza pár órára.

Norbi nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy családjával töltheti a karácsonyi ünnepeket. Igaz ugyan, hogy csupán nyolc órás kimenőt kapott, de ez volt a számára a legcsodálatosabb ajándék. Norbi először édesanyját látogatta meg a kórházból kijövet, de nem maradt nála sokáig, mert vendégeket látott, és a fitneszgurunak azt tanácsolták az orvosok, hogy minél kevesebb emberrel érintkezzen.

Otthon szűk családi körben ünnepeltek Schoberték, nem hívtak vendégeket sem. Norbi nagyon fáradékony még, így leginkább feküdt az otthon töltött időben, gyermekei el sem mozdultak mellőle. Beszélgettek, filmet néztek, sokat nevettek. A gyerekek, Lara és Norbika meglepetéssel készültek, karácsonyfákat rajzoltak, Lara pedig ráírta, hogy „Köszönöm, hogy felneveltetek”, a kisfiú pedig ezt írta: „Gyógyulj meg, papa, boldog karácsonyt!” Norbi elmondta, hogy mindkét rajzot kitette a kórterme falára.

Norbi és gyermekei, Lara és Norbika (forrás: Blikk.hu)

Norbi és gyermekei, Lara és Norbika (forrás: Blikk.hu)

A hazafelé vezető úton Réka elsírta magát Norbi előtt. Mindent magára vállal a fitneszguru felesége, a gyereknevelést, az üzletvezetést, edzéseket tart, mellette pedig mindennap meglátogatja a férjét. Norbi már nagyon várja, hogy be tudjon segíteni Rékának, de ez az idő még nem jött el.

Norbi december 27-én kap utoljára antibiotikumokat, ezután öt napos megfigyelésre még bent tartják. Ha minden rendben lesz, és nem lép fel semmilyen komplikáció, akkor a fitneszguru a szilvesztert már a családjával ünnepelheti. Sírva tért vissza a kórházba a fitneszguru, reméli, hogy minden rendben lesz majd.

Schobert Norbinak vissza kellett térnie a kórházba nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Schobert Norbi kisfia elhízott?

Kövér Schobert Norbi kisfia?

2013. május 29. 15:09.
Norbi és Réka a műtét után: a fitneszguru hamarosan felépül

Schobert Norbi szívműtéten esett át

2012. október 12. 10:24.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Uszui Mikao (1865–1926): a Reiki szülőatyja és alapítója (forrás: wikipedia)

A reiki energia adása kapcsán a legtöbbet feltett kérdés az, hogyan is működik ez a japán eredetű módszer? Ki lehet-e ...