Schobert Norbinak vissza kellett térnie a kórházba

Schobert Norbit elengedték a kórházból, igaz, csak a Karácsonyra való tekintettel mehetett haza pár órára.

Norbi nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy családjával töltheti a karácsonyi ünnepeket. Igaz ugyan, hogy csupán nyolc órás kimenőt kapott, de ez volt a számára a legcsodálatosabb ajándék. Norbi először édesanyját látogatta meg a kórházból kijövet, de nem maradt nála sokáig, mert vendégeket látott, és a fitneszgurunak azt tanácsolták az orvosok, hogy minél kevesebb emberrel érintkezzen.

Otthon szűk családi körben ünnepeltek Schoberték, nem hívtak vendégeket sem. Norbi nagyon fáradékony még, így leginkább feküdt az otthon töltött időben, gyermekei el sem mozdultak mellőle. Beszélgettek, filmet néztek, sokat nevettek. A gyerekek, Lara és Norbika meglepetéssel készültek, karácsonyfákat rajzoltak, Lara pedig ráírta, hogy „Köszönöm, hogy felneveltetek”, a kisfiú pedig ezt írta: „Gyógyulj meg, papa, boldog karácsonyt!” Norbi elmondta, hogy mindkét rajzot kitette a kórterme falára.

Norbi és gyermekei, Lara és Norbika (forrás: Blikk.hu)

Norbi és gyermekei, Lara és Norbika (forrás: Blikk.hu)

A hazafelé vezető úton Réka elsírta magát Norbi előtt. Mindent magára vállal a fitneszguru felesége, a gyereknevelést, az üzletvezetést, edzéseket tart, mellette pedig mindennap meglátogatja a férjét. Norbi már nagyon várja, hogy be tudjon segíteni Rékának, de ez az idő még nem jött el.

Norbi december 27-én kap utoljára antibiotikumokat, ezután öt napos megfigyelésre még bent tartják. Ha minden rendben lesz, és nem lép fel semmilyen komplikáció, akkor a fitneszguru a szilvesztert már a családjával ünnepelheti. Sírva tért vissza a kórházba a fitneszguru, reméli, hogy minden rendben lesz majd.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: