Saját repülőgépet kap Rubint Réka?

A fitneszlady különgéppel repítheti rajongóit külföldi Alakreform táborába. Rubint Réka már csak az engedélyre vár, hogy felmatricázhassa a charterjáratát – írja a Bors.

Rubint Réka álmában sem gondolta volna, hogy a szokásosan meghirdetett, egyhetes, külföldi alakreformtáborába 190-en jelentkeznek és a sok rajongó egy egész charterjáratot megtölt.

A rengeteg utas miatt a Schobert házaspár úgy döntött, saját arculatukra szabatják a nyaralókat szállító gépet, és „Alakreform” felirattal felmatricáztatják azt. A grafikus már elkészítette a mintát, így a fitneszladyt csupán az engedély választja el attól, hogy saját repülőjével repítse nyaralni rajongóit – értesült a Bors.

“A legmerészebb álmainkban szerepelt az, hogy megtöltjük az egész repülőt. Ez most megtörtént, a charterjárat mind a százkilencven utasa a mi táborunk vendége. Ezért gondoltuk, hogy felmatricáztatjuk a járművet. A héten dől el, hogy megkapjuk-e rá az engedélyt” – számolt be lelkesen a fitneszkirálynő.

Csődbe mentek a Rubint Réka szalonok - Réka állítja, ő csak a nevét adta

Különgépet kaphat Rubint Réka

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a 190 lánynak, asszonynak, aki Rubint Rékával akar eltölteni egy hetet. Igaz, valódi luxus várja a vendégeket a külföldi, vadonatúj, 5 csillagos szállodában, ahol korlátlanul prémium minőségű ételeket fogyaszthatnak UpDate ételekkel kombinálva és közben Schobert Norbi és Rubint Réka edzésein égethetik a zsírt. Na de fejenként 340.000 forintért el is várja az ember a kényeztetést.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: