Rúzsa Magdi testvére, Annamari is indul a The Voice-ban

A harmadik Megasztár győztese, Rúzsa Magdi nővére, Annamária is úgy döntött, énekesi karrierbe kezd, és meg akarja tehetségét mutatni a The Voice című tehetségkutatóban.

A hírről a Blikk számolt be, egy olvasóriporterük, Julianna segítségével derítettek fényt a dologra. Julianna teljesen véletlenül szerzett tudomást az esetről. Egy kávézóban ült egyedül, várt valakire, amikor figyelmes lett a szomszéd asztalnál zajló beszélgetésre.

Rúzsa Magdi és a menedzsere ültek a mellette levő asztalnál, és épp Magdi testvéréről, Annamariról esett szó. Kiderült, hogy Magdi rég nem hallotta testvérét énekelni, aki szintén énekesi karrierről álmodott mindig is, és tiszteli Annamarit, mert két kisgyerekkel, egy válóper után képes talpra állni, és nekivágni egy tehetségkutatónak, a The Voice-nak.

Az olvasóriporter Julianna arról számolt be, hogy Magdi nagyon kedvesen és szeretetteljesen beszélt nővéréről, szó sem volt irigykedésről vagy bármi másról. Marikaként becézte testvérét, és úgy véli, irigylésre méltó lehet a két testvér kapcsolata egymással.

Rúzsa Annamari (balra) és Magdi a The Voice válogatásán

Rúzsa Annamari (balra) és Magdi a The Voice válogatásán (fotó: Blikk)

Juliannának azt is sikerült megtudnia, hogy Annamari The Voice válogatására 5-én, szerda délelőtt kerül sor, így a Blikk egy fotóriportert küldött a helyszínre, hogy dokumentálhassa a Rúzsa testvérek távozását.

A fotóriporternek sikerült lencsevégre kapni a testvérpárt, ahogy távoznak a verseny helyszínéről. A lap természetesen megkereste Magdit, aki csak röviden nyilatkozott a dologról. Azt nyilatkozta, hogy “Sok olyan zenészcsalád van, ahol mindenki a maga útját járja, és ha két jó testvér egyetért, akkor ebben nincs semmi különös!”

Reméljük Annamari is legalább annyira el van látva hanggal, mint a húga. Biztosra vesszük, hogy Magdi végig fogja szurkolni a versenyt, hogy nővére minél tovább eljuthasson.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: