2010. december 1. 19:12.

Anikó Beköltözött a nyolcadik Villalakó. A Rosszkislányok közül a vadóc Anikó vitte a pálmát. Minden lakó biztos volt benne, hogy a szép és cserfes lány kerül be közéjük. Anikó megérkezését nem fogadták kitörő örömmel a többiek. Mindenki megtartotta a kellő távolságot, nem őrjöngtek, nem sikoltoztak örömükben. A lányok komoly vetélytársat látnak Anikó személyében.

Szebbnek és vonzóbbnak tartják az új lányt? Valószínű, mert mindenki visszavonulót fújt. Csak Alekosz és Olivér örült, hogy egy bombanő került közéjük, akit jakuzzis ünneplésre invitáltak.

Alekosz teljesen odavolt Anikóért, Olivér sem rejtette véka alá, hogy a bent lévő lányok közül a dekoratív Rosszkislány az egyetlen, akivel értelmesen el lehet beszélgetni. Alekosz reggelente Évába szerelmes, napközben az elsuhanó Zsófi tetszik neki, kora esti órákban Gigi jön be nála, és a jakuzziban Anikó az abszolút nyerő.

Rosszkislány a Villában: Anikó nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Nehéz spórolni a Villában

2011. január 28. 18:22.

Anikó kiborult a 9. helyezésen

2011. január 20. 20:04.

Boldog Születésnapot, Anikó!

2011. január 13. 18:53.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=67 w=100 h=240 float=left]Laci beköltözése után sorra kapták a feladatot a Villalakók, hogy ne unatkozzanak a hétvégén sem. Szerepeltek ...