2013. július 16. 11:13.

Oláh Gergő szabályt szegett? Az X-Faktor legutóbbi győztese rokkantkártyával mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt – írja a Blikk.

Egészséges emberként rokkanthelyen parkolni nagy pofátlanság, és ha egy példaképnek számító híresség hány fittyet a szabályra, akkor az többszörösen kiveri a biztosítékot az embereknél.

Hajdú Pétertől Gesztesi Károlyig több magyar sztárnak sikerült már elfelejtenie a kresz szabályait, legutóbb az X-Faktor győztes Oláh Gergőt kapták lencsevégre, amint mozgássérülteknek fenntartott helyre parkol – írja a Blikk. A bulvárlap szemfüles olvasói Budapesten a 8. kerületi Vas utcában, valamint egy 7. kerületi utcában fotózták le az énekes autóját, amin ott díszelgett a rokkantkártya.

A tehetség állítja, nem tett semmi törvénytelent, ugyanis sérült rokonát fuvarozta a fővárosban.

2012-ben az X-faktor győztese Oláh Gergő

Oláh Gergő is rokkantkártyával buherál?

“A sógorom nyolc évvel ezelőtt egy autóbalesetben elvesztette az egyik lábát. Akkor kapta a mozgássérült-igazolványát, amelyet mindig magával hoz, amikor Budapestre jön. Ilyenkor a kocsiban ott szokott lenni a kártya. Nekem nagyon fontos a család összetartása, igyekszem segíteni őket, amiben csak tudom. Most is így történt, én mentem ki érte az állomásra, én vittem ide-oda, mentem érte, ha elvégezte, amiért a városba jött” – mondta Gergő.

Ezzel szemben a szemtanúk szerint a népszerű énekessel semmilyen mozgássérült ember nem volt, mikor rokkanthelyre parkolt: a 8. kerületben egyedül, míg a 7. kerületben a feleségével és a gyerekeivel volt.

Rokkantkártyával parkolt Oláh Gergő nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

2012-ben az X-faktor győztese Oláh Gergő

Az x-faktor nyertese Oláh Gergő

2012. december 16. 22:31.
Oláh Gergő

Oláh Gergő – 3. élő adás

2012. október 27. 22:12.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Damu Roland 3 évet fog tölteni a tököli börtönben, kevésbé jó körülmények között

A nemi erőszakért elítélt Damu Roland július 19-én pénteken a tiszalöki börtön kápolnájában feleségül veszi szerelmét, Edinát. A ceremónia után ...