R. Kárpáti Péter a Jóban rosszban-ban folytatja

R. Kárpáti Pétert egy ország ismerte meg Berényi Andrásként. A színész közel egy évtizedig játszott a Barátok közben, de újabban többször feltűnt a konkurens csatorna műsoraiban.  Ez az elmúlt tíz évben lehetetlen lett volna, hiszen az RTL Klub nem engedi át az embereit a TV2-höz. A Blikk információ szerint nagyon valószínű, hogy a Jóban rosszban-ban fogja folytatni a karrierjét az ismert színész.

R. Kárpáti az utóbbi időben több műsorban is volt látható a TV2-n, például a Mokkában, vagy Hajdú Péter Frizbijében, ahol elmondta, hogy az anyagi helyzete sokat romlott, mióta kivált a Barátok köztből. A helyzete addig súlyosbodott, míg el kellett adnia a házát, most albérletben lakik, és fizeti a svájci frank alapú hitelét.

A Blikk úgy tudja, nem véletlen, hogy R. Kárpáti ilyen sokat szerepel a kereskedelmi csatorna képernyőjén, ugyanis szerepet kapott a Jóban rosszban sorozatban. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen szerepben és mennyi ideig látható majd Péter a népszerű napi sorozatban.

A Jóban rosszban producere, Nagy Tamás elárulta a lapnak, hogy valóban jönnek új karakterek a sorozatba, de konkrétumot nem árult el arra vonatkozólag, hogy R. Kárpátit fogja-e foglalkoztatni a TV2. Annyit azért elmondott, hogy Péternek nagy rutinja van a napi sorozatok terén, de hátrány, hogy a nézők szemében ő egybeforrt Berényi András szerepével. Ha foglalkoztatni is fogja a csatorna, akkor egy merőben más karaktert kellene alakítania, hogy el tudják szakítani a nézők a Barátok közt-ös karakterétől.

R. Kárpáti Péter a Barátok közt után a Jóban rosszban sztárja lehet

R. Kárpáti Péter a Barátok közt után a Jóban rosszban sztárja lehet

R. Kárpáti annyit nyilatkozott a dologról, hogy örülne, ha kapna lehetőséget. Legszívesebben nem egy kitalált karaktert, hanem inkább önmagát alakítaná, vagyis egy ötvenes éveiben járó színészt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: