2014. március 23. 16:01.

nyílászárók komoly fejtörést tudnak okozni, általában a legtöbbször akkor van velük gond, amikor az embernek viszonylag kevés pénze van költeni rá. Lássuk, mit lehet tenni, hogy csökkentsük a költségeket, és ne kelljen egyből a legújabb, legdrágább nyílászárókat beszereltetni.

SOS megoldás

Érzi, hogy befúj a szél az ablakán? A leggyorsabb megoldás a redőny leengedése. Ha nincs, akkor tömködjünk a párkányra ruhadarabokat. Természetesen nem lehet örökké sötétségben élni, de gyors megoldásnak teljesen megfelelő addig, amíg…

Barkácsoljunk!

Nem jó érzés, ha a szobában süvít a szél, főleg, ha csukva vannak az ablakok. Rengeteg portál foglalkozik azzal, hogy hogyan lehet befoltozni a különféle lyukakat az ablakon. Ezek általában ideiglenes megoldások addig, amíg nem ruházunk be új ablakokba. Óvatosan essünk neki az ablakoknak, mert komoly károkat is okozhatunk, aminek a vége ugyanaz lesz, ki kell hívni a szakembert.

Bontott ablak

Nem muszáj nekünk új ablakot vásárolni, lehet bontásból maradt nyílászárókat is venni, jelentősen csökkentve ezzel a kiadásunkat. Ami használt, az nem feltétlenül rossz vagy gagyi, mindenképpen ellenőrizzük a megvásárolni kívánt terméket, és akkor nem érhet bennünket meglepetés.

Gyönyörű darabokat lehet kifogni használtan is

Gyönyörű darabokat lehet kifogni használtan is

Új ablak olcsón?

Nem csak bontásból tudunk ablakot szerezni, hanem olyan megmaradt termékeket, amiket nem használtak fel. Honnan vannak új, de sosem használt vagy beépített ajtók, ablakok? Építkezések elmaradása, leállása, túlrendelések esetén megmaradnak különféle ajtók és ablakok, az eredeti árnál jóval kedvezőbben lehet ezeket megszerezni, így érdemes lehet lecsapni rájuk.

A beépítésen úgy tudunk spórolni, ha mi magunk oldjuk meg. Ez nem túl szerencsés megoldás, inkább kerítsünk egy ismerőst, akivel vagy barterben tudjuk megoldani, vagy minimális munkadíjért vállalja, hogy megcsinálja nekünk.

Problémája van az ablakával? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Érdemesebb inkább új matracra gyűjteni, mint használtat vásárolni

Vegyünk-e használtan matracot?

2017. április 26. 12:35.
Hűsítő tippek a nagy kánikulában

Hűsítő tippek a nyárra

2013. június 26. 11:50.
Az X-faktor mentorai

A 2. x-faktor válogatás továbbjutói

2012. szeptember 9. 9:27.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Elhunyt Bajor Imre - A művész úr súlyos betegségben, 57 évesen távozott az élők sorából

Bajor Imre súlyos beteg. Az ország egyik kedvenc humorista-színészénél agydaganatot diagnosztizáltak. Túl az itthoni kezelésen a művész úr Kínában várja ...