Presszer újra a Megasztár zsűrijében

Nem lesz hiány ősztől sem tehetségkutató versenyekből! Nem sokkal azután, hogy az RTL Klub bejelentette, hogy megvásárolta a mintegy 21 országban már hatalmas sikereket aratott X Faktor licenszét, nagy riválisa, a TV2 is elkezdte reklámozni a Megasztár 5. szériáját. Az előválogatásokra eddig több mint 12 ezren jelentkeztek, de a szervezők még mindig várják az önjelölt énekeseket,

 akik április 30-ig a csatorna honlapjára is feltölthetik produkciójukat. A május 1-jétől június 15-ig tartó online szavazás végén a 3 legtöbb szavazatott kapott produkció a nyár folyamán a zsűri előtt is megcsillogtathatja tehetségét.

Újdonság a korábban megszokottakhoz képest, hogy az új szériában már nem csak egyéni produkciók, hanem együttesek is összemérhetik tudásukat. Hogy az újításnak mennyi köze van ahhoz, hogy az X Faktorban lesz majd egy külön kategória az együtteseknek, mindenki döntse el maga!

És hogy kik fognak majd ítélkezni a vállalkozó szellemű énekesek fölött? Vége a találgatásoknak! Az Aktív hétfő esti adásában bejelentették, hogy a zsűri tagjai idén Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás és Presszer Gábor lesznek. A zsűri rocksztárja a következőt nyilatkozta a Megasztár 5-ről: „Egyetlen pillanatot keresek végig az egész Megasztár alatt: azt, amikor valaki bejön és én elvarázsolódom. Szeretnék egy ilyen zsenivel találkozni.”. Hogy Mester Tamás megtalálja-e idén Elvis Presley vagy Paul McCartney utódját, ősszel megtudhatjuk a TV2-n!

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: