2010. március 30. 14:11.

X-faktor - Reggeli Nem lesz hiány ősztől sem tehetségkutató versenyekből! Nem sokkal azután, hogy az RTL Klub bejelentette, hogy megvásárolta a mintegy 21 országban már hatalmas sikereket aratott X Faktor licenszét, nagy riválisa, a TV2 is elkezdte reklámozni a Megasztár 5. szériáját. Az előválogatásokra eddig több mint 12 ezren jelentkeztek, de a szervezők még mindig várják az önjelölt énekeseket,

 akik április 30-ig a csatorna honlapjára is feltölthetik produkciójukat. A május 1-jétől június 15-ig tartó online szavazás végén a 3 legtöbb szavazatott kapott produkció a nyár folyamán a zsűri előtt is megcsillogtathatja tehetségét.

Újdonság a korábban megszokottakhoz képest, hogy az új szériában már nem csak egyéni produkciók, hanem együttesek is összemérhetik tudásukat. Hogy az újításnak mennyi köze van ahhoz, hogy az X Faktorban lesz majd egy külön kategória az együtteseknek, mindenki döntse el maga!

És hogy kik fognak majd ítélkezni a vállalkozó szellemű énekesek fölött? Vége a találgatásoknak! Az Aktív hétfő esti adásában bejelentették, hogy a zsűri tagjai idén Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás és Presszer Gábor lesznek. A zsűri rocksztárja a következőt nyilatkozta a Megasztár 5-ről: „Egyetlen pillanatot keresek végig az egész Megasztár alatt: azt, amikor valaki bejön és én elvarázsolódom. Szeretnék egy ilyen zsenivel találkozni.”. Hogy Mester Tamás megtalálja-e idén Elvis Presley vagy Paul McCartney utódját, ősszel megtudhatjuk a TV2-n!

Presszer újra a Megasztár zsűrijében nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A Megasztár 2012-es zsűri tagjai

Összeállt a Megasztár Zsűri

2012. január 19. 13:10.

Ma este 2 Megasztár is lesz

2010. szeptember 4. 16:45.

Megvannak a Megasztár 5 zsűri tagjai

2010. március 29. 19:50.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=11 w=100 h=240 float=left]Végre megalakult a Megasztár 5, idei, azaz 2010-es versenyének zsűri csapata. Nagy meglepetés, hogy ismét visszatért ...