Pokorny Lia: a csillag születik mentett meg

Pokorny Lia kilátástalan helyzetét az utolsó pillanatban mentette meg az RTL Klub azzal, hogy felkérte a színésznőt, legyen a Csillag Születik zsűritagja. Ha nem jött volna ez a lehetőség, padlóra került volna Lia.

A 40 éves színésznő teljesen kilátástalannak látta helyzetét, mióta eljött az Új Színháztól. Pokorny Lia többed magával január közepén úgy döntött, ott hagyja az Új Színház társulatát, mert nem ért egyet az új igazgató, Dörner György elképzeléseivel. Emellett  a Beugró című népszerű improvizációs műsor forgatása is abbamaradt, vagyis teljesen munka nélkül maradt a kisfiát egyedül nevelő színésznő. Lia mélypontra került, és heteken át kétség gyötörte, hogy miként fog talpra állni.

Ám ekkor jött a váratlan lehetőség, méghozzá onnan, ahonnan nem számított rá. Az RTL Klub megkereste Liát, hogy zsűrizzen a Csillag Születikben Hernádi Judit, Hajós András és Puzsér Róbert mellett. A színésznő persze azonnal igent mondott a kínálkozó lehetőségnek, mely új kihívást és izgalmas feladatot jelent számára. Nemcsak Pokorny Lia, hanem 8 éves kisfia Mihály is nagyon örül az új munkának, ugyanis a gyermek él-hal a tehetségkutatókért.

Pokorny Lia

Pokorny Lia: A Csillag Születik mentette meg a munkanélküli Színésznőt

Lia elmondta. hogy véleménye szerint az ítészek között ő fogja megtestesíteni a jószívű anyát. A színésznő az empátiájára fog hagyatkozni, mikor a kiscsillagok produkcióját kell bírálnia, így nem csak azt veszi figyelemben, épp hogyan teljesít a versenyző, hanem azt is, hogy az előadóban van-e valami plusz.

Lia úgy érzi, a Csillag Születik zsűritagjaként új esélyt kapott, ráadásul a Thália és a Centrál Színházban is szerepelhet.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. pocok szerint:

    tűneménnyes tiszta lelkű nagyon nagy szivű ember sok sikert az életben űdvőzlettel

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: