Plazmának fellépést ajánlott koncertjein Ganxsta Zolee

A Plazma művész néven alkotó Német Zoltán nem kis port kavart a Csillag születik selejtezőjén. Puzsér szinte katarzisként élte meg a fiú produkcióját.

Nem meglepő hát, hogy Ganxsta “Döglégy” Zolee is felfigyelt tehetségére.

Apja elhagyta őt, két iker húgát, és édesanyjukat. A fiú hamar felnőtt, otthagyta az iskolát és alkalmi munkákból segítette családja boldogulását. Jelenleg egyik nagymamájánál lakik, és ahogy ő mondja “hivatásos kiscsillag”, amiből igyekszik minél többet profitálni, hogy minél előbb saját lábára állhasson – miközben továbbra is támogathassa szeretteit.

Ha nem is ő lesz a tehetségkutató tényleges nyertese, már most is sokat köszönhet a műsornak: a szabad szájú modern költőt Ganxsta Zolee kinézte magának.

Németh Zoltán Plazma

Németh Zoltán Plazma: Döglégy Ganxsta felfigyelt a kiscsillagra

“Ő az egyetlen srác, akit megnéztem a Csillag születikből. Nagyon ott van a kisgyerek. Annyira, hogy ha lemegy a verseny, esküszöm, meghívjuk, hogy lépjen fel velünk a koncertjeinken.” – Számolt be róla a Hot magazinnak a repper.

Mint kiderült, Ganxsta beletrafált. A tizenhét éves fiú kiskora óta issza Döglény úr szavait. Nagybátyjával rengeteget pörgették kazettáit. Talán a show lecsengése után még közös lemez is piacra kerül majd a nagy lendületben?

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. plazma szerint:

    sziiiia 🙂 remelem hogy te fogod megnyerni a csillag szuletiket te vagy a kedvencem SZERETLEK JESSIKS :*

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: