2013. július 29. 19:17.

Damu Roland és szerelme börtönesküvője után pikáns fotók kerültek elő az újdonsült feleségről, Edináról. Az asszony hol fehérneműben, hol fürdőruhában, hol ádámkosztümben pózol – írja a Bors.

Egy ismeretlen “jóakaró” a Bors szerkesztősége juttatott 6 darab fényképet, melyen Damu Roland felesége látható – többnyire ruha nélkül.

Az egyik fotón Edina rózsaszín-sötétkék fehérneműben, négykézlábra ereszkedve pózol, a másikon fehér színű csipkés miniruhában feszít, a harmadikon egy pepita kockás fürdőruhában térdel, a negyedik felvételen pedig csak egy fehér ing van rajta. Talán mondani sem kell: mindegyik képen úgy van lefényképezve az újdonsült feleség, hogy jól látszódjanak a domborulatai. Készültek pikánsabb fotók is, melyeken Edina semmit sem visel, szinte egész teste látható, ugyanis csak egy fehér tollboát tart maga elé.

Damu Roland

Damu Roland vajon tud asszonykája pikáns képeiről?

Damu felesége nem engedte meg a Borsnak, hogy az ominózus képeket nyilvánosságra hozza. Egyelőre nem tudni, hogy Edina újdonsült férjének, a jelenleg is börtönben ülő egykori sorozatsztárnak beszélt-e a pikáns fotókról vagy sem.

Mint korábban megírtuk, Edina és Jóban Rosszban korábbi szívtiprója július 19-én, a tiszalöki börtönben fogadott egymásnak örök hűséget.

Pikáns képek Damu Roland feleségéről nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Andy Vajna és Palácsik Tímea

Palácsik Tímea és Andy Vajna augusztusban kötik össze az életüket. A románc nem volt felhőtlen az elmúlt időben, először arról ...