Photo Weekend 2013. – Fotós összefogás a beteg gyermekekért

Fotózz, videózz, tanulj és jótékonykodj a július 6-i Photo Weekenden! Légy részese az év legnagyobb fotós eseményének!

2013. július 6-án új formában, a jótékonyság szellemében rendezik meg az egy évtizedes múlttal rendelkező Fotós Fesztivált. A fotózás és videózás szerelmeseit a Corvin Művelődési Házban Fotó Art Photo Weekend címmel várja az egynapos rendezvény, melyen garantáltak a fergeteges programok és élmények.

A Photo Weekenden mindenki elismert hazai fotósoktól leshet el trükköket, oktatók segítségével bővítheti elméleti és technikai tudását, érdekes előadásokon, workshopokon vehet részt, kipróbálhatja a legmodernebb eszközöket, a legnagyobb márkák akciós kínálatából válogathat, valamint műtermekben gyönyörű modelleket fényképezhet.

Ma már a fotós téma elengedhetetlen társa a videózás, így immár második alkalommal csatlakozik a videós téma a rendezvényhez.

Photo Weekend 2013. Július 6. - Budapest XVI. kerületi Erzsébetligeti Színház - Művelődési Ház

Photo Weekend 2013. Július 6. - Budapest XVI. kerületi Erzsébetligeti Színház - Művelődési Ház

A szervezők eltökélt célja, hogy az idei Photo Weekend ne csak a fotózásról, videózásról szóljon, hanem a jótékonykodásról is. Épp ezért a rendezvény teljes bevételét a Gyermekmentő Alapítványnak ajánlják fel. A jótékonysági akcióhoz Máté Bence nemzetközi hírű természetfotós is csatlakozott, és felajánlotta egy képét, amelyre a helyszínen lehet licitálni.

A Photo Weekendre körülbelül 1.000 amatőr, hobbi és profi fotóst várnak a szervezők. Gyere el Te is!

Bővebb információ és részletes program a www.photoweekend.hu oldalon olvasható.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: