2010. május 12. 16:48.

Muri Enikő Nehéz helyzetbe került a múlt szombati adásban látott Vocal Accoustic Band, ugyanis a kéttagú formációt a közös produkció alapján nem juttatta tovább a négy döntnök. Eszenyi Enikő azonban szólóban Andrásnak megadta a lehetőséget, és ő élt is vele, kiérdemelve az első rostán való sikeres átlépést.

A páros körülbelül fél éve lép fel ebben a felállásban, és úgy döntöttek a Megasztárban is kipróbálják magukat. A produkciót az énekes Attila hozta, de a közös dal nem nyerte el Mesterék tetszését. Ugyanakkor Eszenyi megkérte Andrást, hogy egyedül is énekeljen, ő pedig bizonyított, és folytathatja a következő körben. A két barát között nem alakult ki konfliktus a döntés nyomán. Attila már a műsor előtt közölte vele, ha egyedül megkapja az esélyt, élnie kell vele, hiszen a tehetsége vitathatatlan.

Az akusztikus gitáros fiatalember – aki ezúttal kísérő volt – egyébként saját zenekarával, a Petruska András és Barátai-val és a Csemer Boglárka Quartet tagjaként is rendszeresen fellép az ország különböző pontjain. A zsűri előtt Johnny Cash: Folsom Prison Blues című dalát adta elő, és Presser Gábor elkerekedő szemei sokat elárultak arról, András milyen hangot is birtokol.

Nem tudni, mi lesz a Vocal Accoustic Band sorsa, azonban a közös zenélés mellett most a 24 éves András nagyobb figyelmet fordíthat a szólózásra. A Tv2 Aktívnak elmondta, remek lehetőséget kapott, amivel élni szeretne, mostantól pedig már készülhet is a következő megasztáros megmérettetésre. Idei újítás, hogy duók, vagy csapatok is jelentkezhettek a műsorba, és az első adásban már ki is tűnt a Soho Music Band, és annak ifjú énekesnője. Aki szkeptikus a bírák ítéleteivel kapcsolatban, azért ezúttal láthatta, nem csúszik csak úgy el egy tehetség, ha egyszer a színpadra kerül. Lehet az illető akár egy kísérő, gitárral az ölében.

Petruska András: Duettből szóló nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Stohl András

Stohl András hamarosan szabadul

2012. január 13. 17:58.
Hozzászólások (4) - Hozzászólás írása »
 1. Ki? szerint:

  Nagyon szuper ez a pasi!

 2. feree szerint:

  Mikor kezdődik 20án a koncert?

 3. minotaur szerint:

  Következő Petruska András koncert (Peef-Poof Project):
  2010, május 20.
  Fészek Klub
  VII. Kertész utca 36.
  Budapest, Hungary

  Letölthető a Peef-Poof kislemez:

  Petruska András – ének, gitár
  Antal Tamás – billentyűk
  Turchányi Dániel – gitár
  Egri Márton – dob
  Gabnai Máté – basszusgitár

 4. peti szerint:

  remélem majd Nickelback-et is fog énekelni ;)

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=31 w=100 h=240 float=left]Miután Király Viktor lett a 2008-as év hangja, a döntőben megelőzve Hient és Nkuya Soniát, bebizonyosodott, ...