2013. június 12. 8:52.

10 év után eljegyzésű gyűrű került Galabos Dorina ujjára, ugyanis párja, Pély Barna megkérte a kezét. Talán hamarosan az esküvőre is sor kerül.

A United frontembere, Pély Barna a Megasztár első szériájában ismerte meg kedvesét, Galambos Dorinát. A zenész a tehetségkutató zsűritagja volt és azonnal beleszeretett a versenyzőként szárnyait próbálgató énekesnőbe, azóta – vagyis csaknem 10 éve – alkotnak egy párt.

A rosszindulatú híresztelésekkel ellentétben az énekesek nagyon boldogok együtt, nincs köztük viszály és közösen képzelik el a jövőjüket. Mindezt nem is bizonyíthatná jobban más, minthogy Barna megkérte szerelme kezét. A legfrissebb képeken Dorina ujján egy csillogó gyűrű ékeskedik.  Az újdonsült jegyesek egyik közeli ismerőse szerint hamarosan az esküvőre is sor kerülhet.

A 28 éves énekesnőnek nem csak a magánélete tökéletes, hanem a zenei karrierje is felfelé ível, ugyanis nemrég átvehette első Fonogram-díját a Mrs. Columbo nevű zenekarával.

Pély Barna megkérte Galambos Dorina kezét

Pély Barna megkérte Galambos Dorina kezét

Pély Barna eljegyezte Galambos Dorinát nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Barna Gergely, aki mindig sír

2011. október 5. 11:48.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Pillanatkép a középdöntős produkcióból

A világhírű angol tehetségkutató győztese a magyar Attraction táncegyüttes lett! Bár esélyesekként tartották számon a magyar árnyékszínházat, mégis meglepetést okozott ...