Pelenkában és kopaszon futtattak egy tizenéves lányt

Sok szülő él egyedi módszerekkel gyermeke fegyelmezését illetően, egy házaspár azonban túlzásba esett: rendőrök siettek a tini segítségére!

Egy fridley-i tizenéves leányzó rossz jegyeket vitt haza az iskolából, amit édesapja és édesanyja megalázó módszerrel kívánt megtorolni, hogy a gyerek – és testvérei – tanuljanak az esetből: kopaszra nyírták a haját, egy topon kívül minden más ruhadarabot le kellett vennie magáról, alsó részként pedig felrakattak vele egy pelenkát. S minthogy ezt nem érezték “revansnak”, kizavarták a nyílt utcára ebben a szerelésben fényes nappal, hogy fusson köröket a járókelők szeme láttára.

A Blikk információ szerint legalább ötvenen nézték végig, ahogy a kislány hisztérikus zokogás közepette rója a köröket. Majd’ fél órába telt a kiérkező hatóságoknak szétoszlatni a bámészkodókat. A szülőket gyermekbántalmazás vádjával előzetes letartóztatásba helyezték, a négy gyerkőcöt pedig nevelőcsaládnál.

A kép csak illusztráció

A kép csak illusztráció

Szintén a napilap értesülései alapján, az apa és az anya az utcán heverő szemetet is fel akarta szedetni gyermekével – szintén a fent jellemzett “ruházatban”. A házaspár olyannyira viccesnek találta az általuk kreált büntetést, hogy mikor a szervek besegítették őket a rendőrautóba, még nagyban saját kegyetlenségükön kacarásztak. Amennyiben a bíróság bűnösnek találja őket, egy-egy év börtönben letöltendő szabadságvesztéssel lesznek súlyhatóak, illetve 670 ezer forintnak megfelelő dollárnyi pénzbírsággal. Arról, hogy visszakapják-e a gyerekeket, nem szól a fáma.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: