Palácsik Tímea több mint 7 milliós ruhában megy férjhez

Palácsik Tímea már túlesett az első ruhapróbán. A Blikk információi szerint a modell egy csodaszép, 7,5 milliós költeményben mondja ki a boldogító igent.

Timi és Andy Vajna már Los Angelesben van és lázasan készül az augusztusi esküvőre. A menyasszony nagyon izgatott élete legjelentősebb eseménye miatt: csodaszép ruháját is felpróbálta már és kiposztolt fotói alapján egy nyitott hátú esküvői ruhát visel majd a menyegzőn. A Blikk értesülései szerint a mesés darabot Roberto Cavalli álmodta meg, s ha hinni lehet a pletykáknak, kifejezetten Tímeának tervezte.

A bulvárlap utánajárt és kiderítette, átlagosan 25 ezer euróba kerül egy szép esküvői ruha egy Roberto Cavalli-márkaboltban, ami átszámítva körülbelül 7,5 millió forint. Persze Andy Vajna, mint világírű hollywoodi producer nem is vehet olcsóbb menyasszonyi ruhát szerelmének.

Andy Vajna és Palácsik Tímea

Palácsik Timi egy 7,5 milliós Roberto Cavalli ruhában fogad örök hűséget Andy Vajnának

Mint korábban megírtuk, Palácsik Tímea másfél évvel ezelőtt ejtette rabul a filmügyi kormánybiztos szívét. Az esküvőjük Antonio Banderas pazar Los Angeles-i villájában lesz.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: