Palácsik Tímea nyilvánosan csalja Andy Vajnát

Palácsik Tímea a Balaton Soundon csalta meg híres vőlegényét, Andy Vajnát. A 30 éves celeb először Kásás Tamással kezdett ki, utána egy ismeretlen fiúval csókolózott, majd eltűnt vele egy elegáns szállodai szobába – írja a Bors.

Másfél hónappal tervezett esküvőjük előtt megcsalta leendő férjét Palácsik Tímea? A 30 éves menyasszony Andy Vajna nélkül bulizott július 13-án a Balaton Soundon. Timi láthatóan jól érezte magát párja nélkül, kellően felöntött a garatra, majd kikezdett minden útjába akadó jóképű fiatal férfival.

Damu Roland exe a Borsnak úgy nyilatkozott az este folyamán, hogy a húgát hozta el a buliba, producer kedvese nem tartott vele, de minden rendben van köztük.

Timi kihasználta a szabadságot és egy görbe estét csapott. Először egy félmeztelen fiúval enyelgett, majd Kásás Tamás olimpiai bajnok pólóst ölelgette, utána egy másik helyes férfival került intim közelségbe, akivel éjjel 2 órakor kéz a kézben távozott. A Bors információja szerint Palácsik és a srác csókolózva Zamárdi négycsillagos hoteljéba andalgott, ahol egy szoba várta őket. Azt nem tudni, mi történt a hotelszobában, de a szálloda recepciósa megerősítette a Borsnak, hogy Palácsik nevére volt szobafoglalás – elvileg több is – és Timi náluk töltötte az éjszakát.

Andy Vajna és Palácsik Tímea

Palácsik Tímea mindenki szeme láttára csalta meg Andy Vajnát

Kérdés, hogy Andy Vajna ezek után is elveszi-e feleségül kicsapongó menyasszonyát?

Mint korábban megírtuk, a 68 éves hollywoodi producer mindent elkövetett, hogy emlékezetessé tegye a nagy napot: augusztus 25-ére, Antonio Banderas Los Angeles-i villájába szervezte meg az esküvőt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: