Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodtak

Világsztárok körében, magyar idő szerint augusztus 19-én, hajnali 3 órakor örök hűséget fogadott egymásnak Palácsik Tímea és Andy Vajna Antonio Banderas hollywoodi villájában – írja a Blikk.

A hírességek mellett természetesen a pár barátai és szűk családja is jelen volt a világra szóló esküvőn, ami  a nyilvánosság teljes kizárása mellett zajlott.

Palácsik Tímea édesanyja és testvére már napokkal korábban Miskolcról Los Angelesbe utazott, hogy segítsenek az előkészületekben. Úgy tudni, az örömapa kísérte oltárhoz az arát. A Blikk információi szerint amíg az ifjú pár el nem utazik a nászútra, addig az újdonsült feleség családja Los Angelesben marad vendégségben.

Vajna kívánsága szerint Edvin Marton hegedűművész egy 25 perces koncerttel örvendeztette meg a násznépet. Eleinte nem volt biztos a zenész esküvői fellépése egy oroszországi szereplés miatt, de végül sikerült összeegyeztetni a két programot.

Palácsik Tímea és Andy Vajna álomesküvője

Palácsik Tímea már hivatalosan is Andy Vajnához tartozik.

„Megható volt látni őket, hogy milyen boldogok együtt, és a feleségemmel mi is sok boldogságot kívántunk nekik. Azt tudom, hogy nagyon izgatottak voltak mindketten a nagy nap előtt; Timi szeretett volna a lehető legszebb lenni, és tetszeni Vajnának, de ez érthető, hiszen mindenki izgatott, mielőtt kimondja a boldogító igent” – mesélte Edvin Marton az esküvőről.

Mint korábban megírtuk, Timi a Balaton Soundon más pasikkal flörtölt, ennek hatására Vajna rövid pórázra fogta szerelmét, de az esküvőtől egyikük sem tántorodott el.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. berkes szerint:

  Menekülnek Mo-ról? Miért? Az ország legsikeresebb (ál)prostijának kijár a vélemény.90%-ban a pénz az oka az ilyen párkapcsolatoknak.
  Létezik a műfaj,de Amerikának is ez a véleménye,ilyen esetekre,Sőt,ott még több karikatúra,poén születik.Ez nem igaz,hogy MO ilyen.
  De a Palácsik lehet rájött,hogy közel kell lenni a valódi tűzhöz(US dzsentrik) és előkészíteni arra a terepet,amikor a Vajna összeesik.
  A poén az,általában nem esnek össze,pont az ilyen fiatalok miatt.
  Tehát pont az időt,az ilyen fiatal lányok nyomják fel a quasimodo pénzes embereknek.
  A nők meg csak várnak,várnak..
  Ilyenkor a gyerek a megoldás,mert az kapni fog papíron is örökséget,de azt az asszony majd sápolhatja..
  Aki még jobban felgyorsította a pénzéheségét
  plHoward Marshall(aki egy élő halott volt) és Anne-Nicole példája.
  Ez a történet még érdekesebb,mert gyerek sem kellett.A csaj így is perelte a olajmágnás vagyonának részét(mert semmit nem kapott),és 15 év pereskedés után és Anne-Nicole hirtelen halála után,fogták és odaadtak Anna-Nicole mástól született lányának kb 11 milliárdot.

  Szóval ezek a történetek átlátszóak és a történelemben ismétlődnek.Nem ma képződtek,madame ágyak:)

 2. defy szerint:

  Minden reggel egy újság azzal kezd,hogy ezek a luxus.
  A Palácsiknak látszik hogy könnyes a szeme az esküvő óta,de nem a Vajnától,hanem a pénz kapukat,városokat megnyitó erejétől.Nincs köztük meg a kémia se.
  Egyszerűen a csaj hajlandó egy pókhasra ráülni és szőrős se…..kat nyalni a pénzért.Minden idők legnagyobb pénzéhese a Palácsik,aki egy gyerekkel meg is fogja a vagyont.Persze a női egóját közbe avval menti,hogy elteszi azt magában,hogy nézegetik a valódi férfiak.
  Rengeteg ilyen eset van,de minimális az,amikor ekkora korkülönbség és kinézet hatás egymásnak van teremtve.
  pl az elején a Douglas sztár kinézete-Zeta Jones arca jól nézett ki.
  De az a csaj se bírta sokáig.A karrierje mostanában romokban,a Douglas öreg,veszti a charm-ját,már megy a küzdelem.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: