Palácsik és Vajna lagziján Arnold Schwarzenegger is hajnalig bulizott

Palácsik Tímea és Andy Vajna igazi álomesküvőn mondta ki a boldogító igent. Antonio Banderas villájában tartott menyegzőn Arnold Schwarzenegger is köszöntőt mondott az ifjú pár tiszteletére.

Bár a Vajna–Palácsik esküvő a nyilvánosság kizárásával zajlott – ezért csupán kisebb-nagyobb foszlányok ismertek a magyar idő szerint augusztus 19-én hajnali 3-kor tartott ceremóniáról – mindenesetre az kijelenthető, hogy a menyegző olyan volt, amelyről minden lány kiskora óta álmodozik. A nagy napra már hónapokkal korábban megkezdődtek az előkészületek, hiszen filmcsillagok is hivatalosak voltak a hollywoodi esküvőre.

Mint már korábban megírtuk, az Oscar-díjra jelölt Antonio Banderas Los Angeles-i villájában tartotta Andy Vajna és Palácsik Tímea a lagziját. A pálmafák között több színpad, vendégház, véget nem érő menüsor, hatalmas torta és pompa fogadta a sztárvendégeket. Mint beszámoltunk róla, a hangulatot Edvin Marton 25 perces koncertje fokozta.

Palácsik Tímea és Andy Vajna álomesküvője

Palácsik Tímea már hivatalosan is Andy Vajnához tartozik.

A fiatal ara gyönyörű ruhájában fehér szőnyegen vonult be, többméteres fátylát a földön húzta, körülötte mindent rózsaszirmok borítottak. Timi és Andy első, férj és feleségként történő táncánál a Don’t Cry For Me Argentina című slágere csendült fel, melyet sok vendég megkönnyezett. A megható pillanatok után hatalmas buli vette kezdetét: a násznép hajnalig ünnepelte a friss házasokat, az esküvő így valóban emlékezetesre sikerült.

A Blikk információja szerint a 30 évre visszanyúló barátságra való tekintettel Arnold Schwarzenegger mondott beszédet az esküvőn, aki a násznép előtt kijelentette, Andy Vajna hihetetlen szerencsés, hiszen újdonsült felesége nem csak szép, hanem okos is.

Bár a teljes vendéglista nem ismert, úgy tudni, a Terminátor sztárja mellett olyan hírességek tették tiszteletüket a lagzin, mint például Goldie Hawn vagy Melanie Griffith.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: