Pákai Petrát megalázták a Voice-os mesterek

Pénteken kiesett Pákai Petra a Voice második döntőjéből, de nem az bántja, hogy mestere, Mező Misi nem vitte tovább, hanem ahogy a mesterek megalázó megjegyzésekkel illették az értékeléskor.

Miközben Petra az értékelését hallgatta, lehetett látni, hogy könnyek szöknek a szemeibe. A Voice mesterei ezúttal sem a hangi adottságait boncolgatták, hanem azon lovagoltak, hogy Petra nem egy vékony alkat, és érdekesen nézett ki a filigrán táncoslányok mellett.

“A t*köm tele van már vele, hogy folyamatosan a kilóimon lovagolnak!” – fakadt ki Petra.

Malek Andrea azt jegyezte meg, hogy Petrát láthatóan frusztrálta a táncosok jelenléte, az énekesnő ezt azonban tagadta, sőt, állítása szerint kifejezetten jól érezte magát a színpadon. A lány azon van elkeseredve, hogy a zsűritagok folyamatosan azt hajtogatják neki, mennyire nem érzi jól magát a produkciók közben, de más értékelhető véleményt nem mondanak neki.

A mesterek Petra kilóit kritizálták, nem pedig a hangját (forrás: voice.hu)

A mesterek Petra kilóit kritizálták, nem pedig a hangját (forrás: voice.hu)

Caramel még azt is megjegyezte, hogy hiába próbált meg szexis lenni az előadás közben, ez nem jött össze neki. Petrát nem is az bántja elsősorban, amit mondtak neki, hanem a stílussal volt gondja.

A lány nem bánkódik, hogy kiesett, mivel úgy véli, a Voice mezőnye igen erős. Az énekesnő több zenekarral is fellép, emellett énektanárként dolgozik. Emellett pedig keresi a szerelmet, ugyanis az még nem mosolygott rá. Bár próbálkozott különböző internetes oldalakon is ismerkedni, ezek a kapcsolatok többnyire igen felszínesek. “Sosem volt még komoly kapcsolatom” – árulta el a Blikknek.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: