2013. július 18. 12:35.

Kártyavárként hullott darabjaira Konta Barbara élete. A Barátok közt egykori sztárjának a vállalkozása csődbe ment, férje pedig bundabotrányba keveredett – írja a Bors.

Nagy bajban van Konta Barbara focista férje. N. Norbertet öt mérkőzés elcsalásával vádolják a hatóságok. A Bors értesülései szerint a 32 éves férfit július 16-án délelőtt egy edzőtáborból, bilincsbe verve vitte el a rendőrség. Úgy tudni, a játékost már régóta figyelte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Egyelőre még nem tudni, hogy N. Norbert ellen elrendelik-e az előzetes letartóztatást vagy szabadlábon védekezhet, jelenleg fogdán van.

Ha a bundabotrányka keveredett Norbert tisztázza magát, akkor sem biztos, hogy folytathatja sportpályafutását, ha viszont bűnösnek találják, hosszú évekre rács mögé kerülhet.

Konta Barbara

Rendőrök vitték el Konta Barbara férjét

Konta Barbara különösen nehéz helyzetbe került, egyedül maradt ötéves kislányával, Mirával. Az egykori tévésnek nem csak férje hiányával kell megküzdenie, hanem anyagi problémákkal is: a közelmúltban tönkrement utazási irodája, azaz bevétel nélkül maradt, most pedig a családfő keresetét is nélkülöznie kell.

Összeomlott Konta Barbara élete nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Ákos (balra) és Inti egy korábbi felvételen

Egy hajszálon múlott TNT Inti élete

2012. október 11. 12:58.
Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont

Perceken múlt a megasztárosok élete

2012. február 22. 13:12.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Gesztesi Máté és Magdi

Gesztesi Máté, bár mindössze még csak huszonkét éves, máris a nősülésen gondolkodik. A múlt évben jött össze kedvesével, a nála ...