2012. december 14. 16:53.

Kembe Sorel és Kondákor Zsófi, a Jóban Rosszban két szereplője ugyan már ismerik egymást tizenöt éve, mégis csak pár hete jöttek össze.

Kembe Sorel a Jóban Rosszban című napi sorozatban dr. Kalem Józsefet alakítja, Kondákor Zsófi pedig dr. Horváth Veronikát. A két színész a sorozatban egy párt alkotnak, a napokban adásba került részekből derült fény erre, most pedig kiderült, hogy a való életben is összejöttek!

Sorel és Zsófi tizenöt évvel ezelőtt egy táncos produkcióban találkoztak először, de nem igazán beszélgettek, később egyáltalán nem tartották a kapcsolatot. 2010-ben a két színész egyszerre került a Jóban Rosszban csapatába, de sosem fűzték szorosabbra a kapcsolatukat barátságnál, ugyanis mindkettejüknek volt párja. A kollégák közül már többen megkérdezték tőlük, hogy van-e közöttük több, mint barátság, mert úgy tűnt, de a két érintett ezt észre sem vette.

Kembe Sorel és Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban című sorozatban

Kembe Sorel és Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban című sorozatban

A hosszú, közös forgatási napok alatt a színészek ismeretsége barátsággá alakult, majd szerelemmé. Sorel elárulta, hogy munka után egy irányba indultak hazafelé, ezért mindig elvitte Zsófit, akit egy ponton kitett. Néha beültek sörözni. Egy-két hónappal ezelőtt azonban volt egy rendezvény, ahol végre összejöttek.

Bár még nagyon friss a kapcsolat, sem Sorel, sem Zsófi nem gondolkodik rövidtávon, mindketten hosszú és tartalmas kapcsolatot szeretnének. “Nekem egyébként sem volt soha olyan kapcsolatom, ami rövid ideig tartott. Sorelben ráadásul tudom, nem csalódhatok, ez biztos” – közölte Zsófi. A színésznő kisfia, Beni ugyan már ismeri Sorelt, de most kezd rájönni, hogy a férfi édesanyja barátja lett, és már nem pusztán csak kollégák.

Összejött Kembe Sorel és Kondákor Zsófi nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Sorel és Zsófi alig jöttek össze, de máris babát várnak

Kondákor Zsófi terhes Sorel-től

2013. január 18. 14:11.
Kembe Sorel biciklist ütött el

Kembe Sorel biciklist gázolt

2012. szeptember 13. 19:17.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Öntsön tiszta vízet a pohárba, kép forrása: www.ozmozis-viztisztito.com

Mit tartalmaz a csapvíz, amit napi szinten fogyasztunk teában, kávéban, főzések során, vagy ivásra? Földet, homokot, vírusokat, baktériumokat, mikroorganizmusokat, vegyszereket (klór, ...