2013. augusztus 12. 10:14.

A Republic együttes dobosa, Nagy László Attila hónapok óta csalja a feleségét. A férfit a zenekar elhunyt énekesének, Cipőnek kezelőorvosához, dr. S. A.-hoz fűzik gyengéd szálak – írja a Blikk.

A Republic környezetében már nyílt titok Nagy László Attila félrelépése. A zenész hiába házas, hiába két gyermek édesapja, nem családjánál, hanem máshol keresi a boldogságot. A férfi különböző rendezvényeken sem feleségével, hanem szeretőjével jelenik meg.

A Blikk legutóbb a Szigeten, a Cipő-emlékkoncerten örökítette meg a csalfa dobost és szeretőjét, dr. S. A.- t. A szerelmesek a fotók tanulsága szerint nem bujkálnak a kíváncsi szemek elől: nyíltan vállalják kapcsolatukat, hiszen együtt érkeztek az emlékkoncertre és együtt is távoztak.

Nagy László Attila és szeretője

Nagy László Attila szeretőjével érkezett a Szigetre, a Cipő-emlékkoncertre

Úgy tudni, a doktornő régóta Republic-rajongó, Bódi Lászlóval is nagyon jó viszonyban volt: az elhunyt frontembert szívbetegségével kezelte, ugyanis a kardiológia a szakterülete. Nagy László Attila vélhetően Cipőn keresztül ismerte meg S. A.- t.

A szerelmi háromszögben érintett felek egyike sem kívánt nyilatkozni a témában.

Összejött Cipő orvosával a Republic dobosa, Nagy László Attila nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Bódi László "Cipő", a Republic frontembere meghalt

Meghalt Bódi László, Cipő

2013. március 11. 11:19.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Andy Vajna és Palácsik Tímea

Palácsik Timinek tilos egyedül bulizni, ezért Andy Vajna elkísérte őt a Szigetre és minden mozdulatát árgus szemekkel figyelte - írja ...