Összeházasodott Blake Lively és Ryan Reynolds

Összeházasodott a Gossip Girl sztárja, a 25 éves Blake Lively és a 35 éves Ryan Reynolds. Korábban is felröppentek már a hírek, hogy a pár összeházasodott, de úgy tűnik, ezt csak most tették meg.

Ryan Reynolds korábban Scarlett Johansson férje volt közel három évig, majd a Gossip Girl sztárja, Blake Lively mellett találta meg a boldogságot. Nagy port kavart júliusban az az eset, amikor Reynoldsot megállították a rendőrök. Nem egyedül ült a járműben, a kocsiban ülő hölgyet többször is a feleségeként emlegette.

Bár nem tudtak pontos információkat az autóban ülő hölgyről, a sajtó feltételezte, hogy Blake az. Ennek oka Blake egy korábbi nyilatkozata volt. 2011 végén a színésznő azt hangoztatta, hogy készen áll a házasságra, és Ryan mellett szeretné leélni az életét, nem csoda hát ha mindenki várta az esküvőt.

A korábbi házassággal kapcsolatos hírek mind kacsának bizonyultak.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Blake Lively és Ryan Reynolds összeházasodott

Korábban az is kiderült, hogy Reynolds családja, pontosabban a színész édesanyja  nem kedveli Blake-et, de a fiatal színésznőt ez sem tartja vissza attól, hogy kedvesével legyen.  Ryan édesanyja, Tammy dívának tartja a színésznőt, aki számára a karrier sokkal fontosabb, mint a család.

Az esküvőt vasárnap, szeptember 9-én tartották Dél-Karolinában, szűk családi és baráti körben, ám az esküvővel kapcsolatos információk hamar kiszivárogtak. Úgy hírlik, Blake egy barátnője, Florence Welch három dalt is énekelt a mennyegzőn, a több emeletes tortát pedig Virginiából szállították a helyszínre. Reméljük, hogy Ryan Reynolds második házassága tartósabb lesz, mint az első volt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: