Összeesküvők: Csenge és Peti esküvője

Február 10-én, pénteken összeházasodik a TV2 realityjének, az ÖsszeEsküvőknek nyertes párja, Csenge és Péter. Az álomesküvőt a tv csatorna állja, feltéve ha..

A mesés fődíjat – a lakást, az autót, a 12 millió forintot, na és a luxusutazást – csak akkor kapják meg, ha hivatalosan is összekötik életüket. Február 10-e nagy nap lesz Patkó Csenge és Baranyi Péter életében, ugyanis ország-világ előtt kimondják a boldogító igent. A pár trendi, divatos, ám romantikus és alapvető hagyományokat követő esküvőt szeretne. A hírek szerint a lakodalom tartogat kisebb-nagyobb meglepetéseket, még olyanokat is, amiket az ifjú pár sem sejt. A hetedhétországra szóló lakodalmon mindenki ott lesz, aki számít, csak az ÖsszeEsküvők ezüstérmes párja, Niko és Ricsi nem.

Csenge és Péter a valóságshow alatt még jóban voltak a versenytársaikkal, ám azóta megromlott a viszonyuk és szóba sem állnak egymással, így TV2 Bonnie és Clyde-ja nem kapott meghívást a ceremóniára.

Összeesküvők: Csenge és Peti

Összeesküvők: Csenge és Peti (Fotó: TV2)

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. szisz szerint:

  az tény és ezérődni nem lehet megsértődnie senkinek ha Csenge apja nem Patkó Béla alias Kiki lenne, nem nyert volna….

 2. erika szerint:

  Sziasztok!Jó napot kívánok!
  Szerintem Csenge és Peti is ugyan olyan hétköznapi emberek mint Nicsiék!Annyi különbséggel,hogy Csenge apja “híres”!Az meg,hogy mi Nicsiéket szeretjük az meg magánűgy és szerintem attól nem vagyunk parasztok és ezt külön kikérem magamnak!Plusz ők is össze fognak házasodni idővel…csak őket nem kötelezi senki erre!!!!!!!Annyit tudok hozzáfűzni,hogy kiderül szerintem 1,5-2 év múlva mennyire őszinte Csengéék szerelme…
  De ez nem az az alkalom,hogy a két pár “rajongói” szapulják egymást….
  Bár én nagyon szeretnem Nicsiéket….de ezúton szeretnék sok boldogságot kívánni a házhoz,autóhoz és a milliókhoz…..azt meg csak ők tudják igazán,hogy egymáshoz is-e???!!!!

 3. Éva szerint:

  Kedves Flóra! Nem szokásom szapulni senkit, mi sem bizonyitja jobban sehol nem olvashattál tőlem semi bántó kritikát.Azt igaz leírtam hogy nem paraszt lagzi lesz,ezt be is ismerem, na de ezt Nikó és Ricsi beszélték a fürdőkádnál hogy ő paraszt és ezt tudta Ricsi akkor is amikor kikezdett vele.Olvasgatok hozzászólásokat és látom mi folyik itt.Nikó és Ricsi írhatna arról hogy nagyon megviselte őket,csalódottak azért mert elestek a nyereménytől de az hogy Csengélyéket szapulják őket minősíti.Egyszer egy riportban azt mondta Nikó hogy mindenki nekik szurkolt, de mégse mert én sem.Azt azért hozzáteszem hogy nem az apukája miatt,de egyébként néztem onlijt is és így is azt gondolom jogos a győzelem.Ricsi akkor kezdet meg változni mikor párbajra küldte Csengét.Az utolsó estéről meg amit leművelt mérgébe lekislányozta Petit,Évát az ágyon fekve győzködték Nikóval nem látod hogy a Csenge nem szereti Petit!Éva el volt képedve nem is tudom elhitte, vagy nem.Az biztos hogy tiszta játékot játszottak Csengéék, és jogos a győzelem szerintem.Egyébként sajnálom azokat az embereket akik sztárt krehálnak Nikóékból,ők is hétköznapi emberek majd ha letesznek valamit az asztalra akkor értékelni fogom őket,látod itt is szerényebbek Csengéék,volt egy játék ami komolyra fordult megesküdtek és ezzel vége.Csak üdvözölni tudom a fiatalokat és szüleiket.

 4. Flóra szerint:

  Éva és Usa! Ha néztétek volna az online adásokat, talán másképp vélekednétek. De miért is kell Ricsiéket szapulni? Azért, mert önmagukat adták? Vagy mert őszinték voltak? Vagy talán mert okosan játszottak? Talán azért, mert végig Petiék mellett álltak, akik végül hátba szúrták őket? Ám kinek a pap, kinek a papné. Nekem Nikoék!!

 5. USA szerint:

  Igazad van Eva, ket ilyen jellemtelen fiatal, mint Ricsi es Niko nem is hianyoztak az eskuvorol. Nekem is van ket gyerekem soha nem szeretnek olyan vot mint Ricsi aki masok boldogtalansaga aran gazdagodik. Olyan menyecske sem kellene mint Niko akinek a bar a kezere olvaso van tetovalva, de ugy karomkodik, hogy rossz hallani es a tizparancsolat minden pontjat megszegi. Bizony ilyen “intelligens ” emberekre nem volt semmi szukseg ott!:}

  Csenge es Peti szuleinek uzenem hogy buszkek lehetnek gyermekeikre!
  A fiatal parnak, Csengenek es Petinek, nagyon nagyon sok boldogsagot kivanok!

 6. éva szerint:

  Nagyon szurkoltam nektek, örülök hogy megnyertétek a játékot.ami mára már nem játék,mi sem bizonyítja jobban mint a mai esküvőtök.Legyetek nagyon boldogok, szeressétek egymást,más nem számít.Azért egy megjegyzésem lenne!Nikóék nem lettek vendégeitek az nem is baj,ez nem egy paraszt lagzi.Gondolom nem vagyok egyedül aki így látja.

 7. Füles szerint:

  Sok boldogságot és hosszú életet kívánok nekik.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: