Ördög Nóri rivalizál Liluval?

A Csillag Születik negyedik szériáját az RTL Klub két legfelkapottabb női műsorvezetője, Ördög Nóri és Lilu fogja vezetni. A hölgyek csinosak,profik és talpraesettek.

De vajon megfér két dudás egy csárdában?

Az RTL Klub hamarosan elindítja a Csillag Születik negyedik szériáját, amiben két női műsorvezető lesz. Ördög Nóra, mint a csatorna tehetségkutatóinak örökös háziasszonya Lilut, a Való Világ népszerű műsorvezetőjét kapta maga mellé társnak. Két rutinos, csinos, okos, talpraesett műsorvezetőról van szó, így joggal merül fel a kérdés, hogy nem fognak-e rivalizálni egymással?

A nagy kérdésre Ördög Nóri adott választ, aki szerint szó sincs rivalizálásról. Bár rengetegen teszik fel neki ezt a kérdést, mégsem fordul meg a fejében, hogy egymás ellen kellene küzdeniük a Csillag Születik vezetése során.

Ördög Nóri és Lilu

Ördög Nóri és Lilu: vajon rivalizálni fognak?

Nóri elmondása szerint az évek alatt kikörvonalazódott, hogy melyikük milyen műfajú műsorban mozog otthonosan, kialakult a saját stílusuk, így nem zavarják egymás köreit. Például még soha nem fordult elő, hogy egy produkció vezetésére egymás ellen kellett volna küzdeniük. Nóri szerint ő és Lilu teljesen  különböző egyéniségek, akik nagyon jól kijönnek egymással és várhatóan a közös munkában is erősíteni fogják a másikat, hiszen anno a Reggeli című műsor vezetésében is nagyszerű csapatot alkottak.

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. Zoli szerint:

  Nori szerintem legszebb no a vilagon

 2. kiszi szerint:

  én már rosszul vagyok attol a gondolattol, ha, ezek majd bedobják a mü könnyeiket…cccc

 3. pöle szerint:

  Ezek bénák ,üdv Pöle

 4. Anna szerint:

  Figyuzzatok ,szerintem nem olyan gázosak,pfff..oké lehetnének érdekfeszitöbbek is,nyafogásuk helyett,mondjuk miért nem lehet valami musical szinészt pl, Farkas Gábort (gabriel), oda rakni, aki érti is a dolgát,??Inkább nök nézik ezeket a müsorokat, is nem pasik ,miért kellenek ezek a hisztérikák???sztem ,egy jó pasi ,férfi müsorvezetö,is eltudná vinni a müsort, már szükség volna ilyesmire,vagy pl ,a tavalyi gyöztesek, tehát akiknek közük van ehhez a müsorhoz…????ötlet?

 5. kitti szerint:

  kiráz tőlük a engem a hideg, méár bocsi:(

 6. györgyi szerint:

  Szerintem mondasz valami ujat,ugyhogy ,ezeken el kéne gondolkodniuk a tisztelt szerkesztöknek ,hogy ezek a “müsorvezető hölgyek,” már inkább kikopottak:(cikisek….

 7. géza szerint:

  Szerintem ,ezek már inkább unalmas müsorvezetők,Lilu,Nóra, mint érdekesek,érdektelenek,nyafogosak,beképzeltek,modorosak,hát nem miattuk fog a nézettség nőni az is bizti,kár, hogy nem valami uj arcokat raknak be, helyettük is ,mint a zsürik helyett, akiket utolagosan is elismerek!!!!!!!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: