Ördög Nóri egyedül vezeti az X-faktor 2011-et.

Nos, több médián láthatóak és olvashatóak voltak a találgatások, hogy vajon ki lesz Ördög Nóra műsorvezető párja az x-faktor 2011-es versenyén. Mivel tavaly, 2010-ben 2 műsorvezető volt látható a tehetségkutatóban, idén is erre lehetett következtetni. Holott az igazság az, hogy eredetileg, a brit x-factor verseny vezetését is 1 ember látta el. Ez így lesz nálunk is 2011-ben. Ördög Nóri kapta meg ezt a kitüntetett feladatot.

Persze Nóri jelenléte nem volt kérdés, hiszen ez már rég kiderült, csak senki nem tudta, hogy ki lesz a párja. Stohl András kijelentette, hogy az ítéletig nem fog vezetni semmilyen tehetségkutató műsort, versenyt, Balázsnak pedig annyi egyéb munkája van, hogy egyszerűen nincs ideje idén még ezt is bevállalnia. Így maradt Nóri, az RTL Klub pedig úgy döntött, hogy rátermettségével, tehetségével már bőven bizonyított, így alkalmas lesz arra, hogy egyedül vezesse majd az x-faktort.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. jarikgeza szerint:

    Nem 2 műsorvezető, hanem két műsorvezető, és nem 1 ember hanem egy ember. Amennyiben ismerjük az anyanyelv tiszteletének fogalmát. Ez a dolog ilyen 1szerü

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: