Orbán Viktor lányai szendvicsben táncoltak a Soundon

Nagy port kavart az az interneten hol keringő, hol letiltott státuszban lévő videó, amin az Orbán-lányok önfeledten táncolnak két férfival.

A Balaton Sound a gazdagok és szépek világa, ahol egy magára valamit is adó celeb vagy híresség mindenképpen tiszteletét teszi, éppen ezért a 2013-as fesztiválon megjelent például Rogán Antal politikus, Mr Frizbi Hajdú Péter, Palvin Barbara modell és Andy Vajnát megcsaló Palácsik Tímea is. Miért pont a miniszterelnök két lánya maradt volna ki a buliból?

Orbán Ráhel és Orbán Sára nem akart mást, mint önfeledten szórakozni, ám pechükre valaki kiszúrta és lefilmezte őket, ahogy “szendvicsben” táncolnak két férfival.

A videó természetesen felkerült a YouTube-ra és pillanatok alatt hihetetlen nézett lett, majd amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnt az ominózus felvétel, mert elvileg „megsértette a YouTube zaklató, sértő vagy fenyegető tartalmak tiltására vonatkozó irányelveit”. Ezután fordult a kocka és a videómegosztó tulajdonosa szerint az Orbán-lányokat megörökített képsorok nem ütköznek a YouTube közösségi irányelveibe, így azok visszakerült a világhálóra.

Így táncolnak szendvicsben az Orbán-lányok:

A dilemmát az okozza, hogy Orbán Ráhel és Orbán Sára a miniszterelnök lányaiként automatikusan közszereplőnek minősülnek-e vagy sem, hiszen a törvény értelmében “képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához – a nyilvános közszereplés kivételével – az érintett személy hozzájárulása szükséges”.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: