Öngyilkos lett az Indul a bakterház Bendegúza

Öngyilkossága előtt feleségét, több rokonát és barátját is felhívta Olvasztó Imre, hogy elbúcsúzzon tőlük, majd felakasztotta magát – értesült a Blikk.

Július 13-án hajnalban holtan találták Olvasztó Imrét, aki az 1979-ben forgatott Indul a bakterház című film gyermekszínészeként lett ismert, az egyik főszereplő, Bendegúz karakterét alakította.

Olvasztó a házához közeli erdőben önkezével vetett véget az életének. Összesen háromszor próbálkozott azzal, hogy megölje magát: először kipufogógázzal akart öngyilkos lenni, majd kötelet kötött egy ágra, de az letört a súlya alatt, ezért egy vastagabbat választott – értesült a Blikk.

A bulvárlap információi szerint Imre több ismerősének is előre szólt, hogy végez magával, feleségétől július 12-én este például úgy búcsúzott, hogy többé nem látják egymást, mert megöli magát. A család épp ezért már az eltűnés napján jelentette az esetet a rendőrségnek, de az egykori gyereksztár életét már nem tudták megmenteni.

Bendegúz - Olvasztó Imre

Olvasztó Imre Bendegúzként, ahogyan az ország megismerte és megszerette

Olvasztó Imrének a második házassága is zátonyra futott, amit nem tudott feldolgozni, ezért eldobta az életét. A 47 éves férfi soha nem vágyott gazdagságra, reflektorfényre, csak boldog családra, ám ez se gyerekként, se felnőttként nem adatott meg neki.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: