Öngyilkos akart lenni Stohl András ügyvédje, Ruttner György

Senki sem tudott Ruttner György szorult helyzetéről, még a közeli hozzátartozói elől is titkolta, hogy uzsorások tartják markukban. A férfi hiába fizetett nekik már fél milliárd forintot, továbbra is zaklatják. Ruttner fejében már az öngyilkosság is megfordult.

Ruttner Györgyöt hírességek, Stohl András, Damu Roland vagy Kovács Lázár ügyvédjeként ismerte meg az ország. A fényűző élet azonban csak álca, az ügyvédet évek óta uzsorások tartják a markában. Hiába fizetett már fél milliárd forintot, nem elégszenek meg ezzel. A férfi most megelégelte kilátástalannak tűnő helyzetet, és feljelentést tett a rendőrségen.

A feljelentésben az szerepel, hogy két személynek, V. Istvánnak és R. Erzsébetnek havi 13 millió forintot fizetett Ruttner. Az ügyvéd elmondta, hogy gyakran nejlonszatyorban vitték magukkal az uzsorások a havi 13 milliót. Ahhoz, hogy az uzsorások törlesztőrészletét teljesíteni tudja, különböző hiteleket kellett felvennie. Az ügyvéd, aki sokáig titkolta, milyen szorult helyzetbe is került, végül leült feleségével és gyermekeivel, hogy mindent elmondjon nekik. A családnak csak a bankhitelről volt tudomása, amiből valóra váltotta álmát, egy saját birtokot, az uzsorásoknak való tartozásról semmit sem tudtak.

Ruttner György birtokát hamarosan elárverezik

Ruttner György birtokát hamarosan elárverezik

Ruttner úgy számolt, hogy ki tudja gazdálkodni a banki törlesztőrészletet, az árfolyamok emelkedése miatt azonban a törlesztőrészletek összege az egekbe szökött. Hiába árulja már egy ideje a birtokot az ügyvéd, az 560 millió forintos ingatlanon nem sikerül túladnia még úgy sem, hogy az árat idő közben levitte 420 millióra. Hogy ne vigye el a bank a birtokot, uzsorásokhoz fordult.

Az ügyvéd összesen négy uzsorástól kért pénzt. A négy gyanúsítottól összesen 172 millió forintot kapott, azóta pedig több, mint 500 milliót fizetett vissza nekik, de még mindig követelik tőle az 172 milliós alapot. Ruttner fél éve nem fizeti a banknak a pénzt, mindenét az uzsorásoknak adta. A birtokot hamarosan elárverezik, de Ruttner optimistán azt mondta, hogy inkább költözik albérletbe, mint, hogy örökre megkeserítsék az életét az uzsorások.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: