Oltyán Attila zűrös, de őszintén nyilatkozik

Két lábbal a földön jár Oltyán Attila. Zűrös, de őszinte az új felfedezett. “Két lábbal állok a földön! Nincs és nem is számíthatok szülői támogatásra! Tizenhét éves voltam, sok butaságot csináltam, és emiatt elkerültem a családi fészekből. Később krisnás szerzetesekhez csatlakoztam. Nagyon szerettem velük lenni, és alig pár hónap alatt teljesen megváltoztam.

Itt vissza tudod nézni Oltyán Attila szereplését videón »

Másként tekintettem az életre is. Korán elváltak a szüleim, jó ideig nem is tartottam apukámmal a kapcsolatot. Hét éven át nem találkoztunk, amikor egy strandon összefutottunk. Az újbóli találkozás után pedig most már ott tart a kapcsolatunk, hogy a legnagyobb közösségi portálon is kommunikálunk – mondta az interjú során Attila

Édesanyámmal szerencsére sokkal jobb a kapcsolatunk. Ameddig ez nem így volt arról is én tehettem. Amit csak lehetett elrontottam. Loptam a közös kasszából, és sorolhatnám. Balesetek tömkelegét okoztam, egyszer megígértem a kárt szenvedett sofőrnek, hogy megtérítem a biciklimmel okozott kárt. Természetesen csak jóval később tettem meg.

Számomra a zene jelenti az életet és nagyon remélem, hogy ez így is lesz – mondta a nagyravágyó énekes jelölt.

Mi hiszünk Oltyán Attilának, hiszen a szemébe van vésve a zene szeretete. Mi szurkolunk Neked Attila! Hajrá!

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: