Olivért küldik párbajozni a lakók

A hétfői Kiválasztás a Való Világ 4 második szembesítése volt. Éva, a legelső Párbaj alkalmával győztesként tért vissza Leonidasszal szemben, így ő most védettséget élvezett. A mostani kiválasztás nem volt olyan egyértelmű, mint mikor Évát küldték párbajozni a lakók. Zsófi két ember unszimpátiáját vívta ki, Ildi három szavazatot zsebelt be, de Olivér megy párbajozni, rá ugyanis négy lakótársa voksolt.

Laci, Gina, Kristóf és Zsófi szeretné hazaküldeni a Villa Vagányát, így kiérdemelte, hogy viselje a Kiválasztást jelző zöld kendőt és szerdán párbajtársat válasszon magának. Ildi még csak néhány napja van a Villában, mégis szép számmal kapott jelet, Béci, Gigi és Szandika akarja a luxusbörtönön kívül látni a lányt. Sejthettük, hogy Anikó Alekoszra, az Okostojás pedig Anikóra szavaz, viszályuk még mindig nem csitult. Szandika Ilditől kapott egy jelet. Olivér és Jerzy Zsófit küldené párbajozni.
Az első Párbajhős Lacira voksolt, Gombi pedig Jerzyt akarta kiküldeni. Már csak az a kérdés, hogy kit visz ki magával Olivér. Vajon azok közül fog választani, akiknek a zöld kendőt köszönheti? Vagy taktikai megfontolásból fog dönteni? Szerdán kiderül!

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. tunde szerint:

    csá oli én neked szurkolok és te menj vissza a villába,mert nélküled unalmas lesz a villa.

  2. eva szerint:

    oliver ne legy szomoru en neked drukolok.sok sikert a parbajra.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: