2010. december 31. 9:41.

Olivér és Kristóf Olivér szerda este választotta ki párbajtársát. Többszöri megfontolás után Laci és Kristóf között morfondírozott, de végül Kristófnak adta a zöld kendőt. A párbaj január 2-án, vasárnap este lesz, ahol kiderül, hogy Kristófnak vagy Olivérnek van-e több rajongója. Kristóf számított arra, hogy a Vagány választása rá esik, hiszen neki is köszönhető, hogy Olivérnek párbajoznia kell.

Gina kijelentette, ha férje nem jön vissza a Villába, akkor feladja a játékot és ő is hazamegy. A férfilakók nagy napra ébredtek, ugyanis disznóvágásra mentek. Hosszú hetek után elhagyhatták a Villát és kinn a szabadban lehettek. Alekosz és Olivér rögtön bepálinkázott, de természetesen a többiek sem maradtak el és sorra itták a feleseket. A Villa mókamestere ismét hozta a formáját, Jerzyvel és Bécivel megfürdették Gombit a hóban, erre a Szépfiú megharagudott, úgyhogy valószínűleg vége a barátságuknak. A lányok szexi tánccal várták a fiúkat, ami nem aratott nagy sikert, ugyanis a sok pálinka miatt nem tudták élvezni az előadást. Jerzy és Gigi kapcsolata egyre jobban kezd elmélyülni, bár a tettek mezejére még egyikük sem lépett. Béci félti húgát a Szépfiútól, amit Gigi tudtára is adott.

Olivér Kristófot hívta ki nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Balázs Olivér továbbjutott Somló Tamás csapatába

Balázs Olivér – 4. válogató

2012. november 2. 22:19.
Berkes Olivér

Berkes Olivér Caramel csapatába került

2012. október 19. 21:35.

Olivér tért vissza a Villába

2011. január 3. 14:39.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=88 w=320 h=80 float=left]A hétfői Kiválasztás a Való Világ 4 második szembesítése volt. Éva, a legelső Párbaj alkalmával győztesként ...