Oláh Gergő és Radics Gigi unokatestvérek

Meglepő információ került napvilágra: az X-faktor friss győztesét, és a Megasztár tavalyi első helyezettjét rokoni szálak kötik össze.

A Blikk derítette ki, hogy Radics Gigi és Oláh Gergő rokonságban állnak egymással, unokatestvérek, és jól ismerik egymást. Gergő nyilatkozott a lapnak, elmondta, hogy Gigi valójában a másod-unokatestvére. Érdekesnek tartja, hogy míg Gigi a TV2 tehetségkutatóját, ő az RTL Klubét nyerte meg. Nagyon örült tavaly Gigi sikerének, és az ő családja is gratulált, amikor kiderült, Gergő lett a 2012-es X-faktor győztese.

Nagyon jó lehet egy családi ebéd nálunk, amikor a két aranytorkú énekes felpattan, és elénekel egy duettet. Ám a közös munkára egyelőre várni kell, Gergőt az RTL Klubhoz köti szerződés, Gigit a TV2-höz, és egyikük sem léphet fel a konkurens csatorna egyetlen emberével sem. A szerződés szigorú, és kizárólag akkor lehet engedményt tenni az esetleges duettre, ha ebbe mindkét csatorna belemegy.

kiderült: Oláh Gergő és Radics Gigi unokatestvérek

kiderült: Oláh Gergő és Radics Gigi unokatestvérek

Gergő elmesélte, nagyon szívesen duettezne Gigivel, de ezt csak akkor tudják megtenni, ha már egyiküket sem köti semmiféle szerződés az egyes csatornákhoz. Az újdonsült X-faktor győztes nagyon örül, hogy egy olyan ember a rokona, mint Gigi.

Gigi nagyon drukkolt unokatestvérének a műsor alatt, tehetségesnek tartja, és szerinte abszolút megérdemelte a győzelmet. Gigi menedzsere azt nyilatkozta a lapnak: “Ha felmerül egy duett lehetősége, akkor a kiadók megállapodása alapján kerülhet rá sor. Egyelőre ennek nincs itt az ideje.”

Reméljük hamarosan azért mégis hallhatjuk e két tehetséges énekest együtt énekelni.

Hasonló bejegyzések..

7 hozzászólás

 1. vitriol szerint:

  Na ugye, hogy a Gergő nyert, Rajt-cél győzelem. Végig ő kapta a legtöbb szavazatot.

 2. molnár andea szerint:

  Hát szeritem meg meg ez nem igaz’

 3. bo,bam szerint:

  nekem nagyon tetszenek.

 4. dévid szerint:

  a hang a lényeg

 5. IMICI szerint:

  NEM MAGYARORSZAGON CSAK A FASY MULATOBAN

 6. heaven szerint:

  Ég és föld szakmailag.
  Másod.Cigányoknak,a töménytelen keresztbe párzás után,szinte mindenki rokona.Ez náluk messzi:)
  Az Oláh viszont folyamatosan kapja az első oldalon a tanácsokat a blikk/rtl párosodástól.

  Nyomják az agyba,közben a zenei placc telt.
  Azért nyert,mert ő volt a legjobb fiú.Első naptól kezdve ő volt a ló.
  De szakmailag(vagy is az élő műsor alatt) az Antal görgette fel a legtöbb szavazót.Szinte két adás még vagy Erdély nyitva,meg is nyeri.

 7. vitriol szerint:

  Nem tudtam róla, de mindkettőjüket zseninek tartottam. Geri a legjobb férfi énekes és Gigi a legjobb női énekes Magyarországon. Arra a bizonyos duettre remélem nem kell sokáig várni.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: