2012. május 18. 14:13.

Az utolsó párválasztó ceremónia alkalmával a végjátékba jutott olyan akire nem számítottunk, és olyan esett ki, aki már rég óta vendége a hotelnek.

Az Éden Hotel 2 reallity a végéhez közeledik, a több hónap alatt számtalan játékost ismerhettünk meg, talán felsorolni is nehéz lenne, az biztos, hogy több tucatnyian megfordultak a hotelben. A folytonos rotációban lévő humán erőforrásból azonban kialakult egy mag, akik többé kevésbé a játék eleje óta jelen vannak.

Az utolsó párválasztó alkalmával ezen magba tartozott Anikó, Noémi, Edina és Máté hozzájuk csatlakozott az utóbbi időben Levente, Roland és a rendkívül szellemes névvel ellátott hölgyemény Szöcske. Akinek nevének kilétét nem sikerült még megfejteni, talán pattogóssága révén kaphatta ezt az állati jó nevet.

Éden Noémi

Éden Noémi: kiesett az utolsó héten

Nos, a utolsó párválasztón Anikó Leventét, Edina Mátét, Szöcske és Noémi pedig Rolandot választotta. Roland Szöcskét választotta párjául így az oly régóta ringben lévő Noémi nem folytathatta tovább a játékot.

Izgalmas jövőhétnek nézünk elébe, hiszen végre eldől, hogy kik vihetik haza a 25 millió forintos fődíjat.

Noémi kiesett, elkezdődött a végjáték – Éden Hotel 2 nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Éden Reni és Éden Petra kiesett

Éden Hotel 2 – Petra és Reni kiesett

2012. április 27. 0:46.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Vörös szívárvány és villámok

Hihetetlen és hátborzongató látvány fogadta a Haikou (Kína) város lakóit, jelenlévőit. Egy nem mindennapi, természeti esemény tanúi lehettek azok, akik ...