2012. december 11. 16:43.

Nóci, polgári nevén Czifra Noémi korábban a Való Világ műsorvezetőjeként volt ismert. Szombat este a rendőrök a toxikológiai osztályra szállították, mert autójával az M0-s autópályán vesztegelt. Olyan részeg volt, hogy még hétfőn sem emlékezett arra, mi is történt szombat este.

Nóci autójával szombat este az M0-s autópályának belső sávjában tartózkodott. Arról, hogy miért és hogyan keveredett oda, a műsorvezető nem tudott számot adni. Egy arra járó autós vette észre az ott álló autót. Megállt, hogy megnézze, mi is történt, először azt hitte, hogy rosszul lett a sofőr. Hiába szólongatta Nócit, a nő nem ébredt fel, ezért a sofőr értesítette a rendőrséget.

A dunakeszi autópálya-rendőrség alig néhány perc alatt ért ki a helyszínre. A VV volt műsorvezetője annyira részeg volt, hogy beszélni nem tudott, de még a karját sem tudta megmozdítani. Az autót elszállították az autópályáról, Nócit pedig betették a rendőrautóba, és a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szállították át. Nóci másnap ébredt fel, de nem tudta megmondani, hogy hogyan került az autópályára. Utolsó emléke, hogy beült az autójába, majd a kórházban ébredt. Arra sem emlékszik, hogy bevonták a jogosítványát.

Nóci részegen aludt a volán mögött

Nóci részegen aludt a volán mögött

A vér- és vizeletvizsgálat eredménye pozitív lett, a volt műsorvezető jogosítványát azonnal bevonták. Vasárnap, miután felébredt a kórházban, gyorsan távozott, még a zárójelentését sem várta meg. A fogyasztott alkohol mennyisége könnyen Nóci életébe is kerülhetett volna, drogot azonban nem találtak a szervezetében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi rendőrkapitányság már megkezdte a nyomozást az ügyben.

Nóci részegen aludt a volán mögött nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Kembe Sorel biciklist ütött el

Kembe Sorel biciklist gázolt

2012. szeptember 13. 19:17.
Vastag Csaba

Részegen rappelt Vastag Csaba

2012. február 23. 15:47.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
A 20 esztendős Damu és nagyobbik fia, Andor (forrás: Blikk.hu)

A Blikk derítette ki, hogy a jelenleg börtönben ülő Damu Roland gyerektartás miatt pereskedik. A színész nem tudja fizetni a ...