Nem lesz határontúli X-faktor?

Februárban még úgy tűnt Székelyföldön is tartanak majd egy előválogatót az X-Faktor készítői, sőt, a műsor egyik részének forgatása is a tervek között szerepelt. Jelenleg még sok a kérdőjel ezzel kapcsolatban, így, bár valószínűleg lesz még a nyáron előválogatás, korántsem biztos, hogy Székelyudvarhely lesz az egyik helyszín.

Herman Péter úgy nyilatkozott, legkorábban jövő héten derül ki, biztosan lesznek-e nyári előválogatók. Feltehetőleg a rengeteg jelentkező miatt készült volna a stáb további castingokra, és a körút tervezése során lehetséges helyszínként érintette volna Erdélyt is. Az RTL Klub stábja, köztük a leendő műsorvezető, Ördög Nóra is ellátogatott Székelyudvarhelyre februárban, ahol egyeztettek a polgármesterrel, Bunta Leventével is. A műsorkészítők például a helyi sportcsarnokot is megtekintették, ahol esetleg meg lehetne rendezni a válogatást és a műsort.

Az X-faktorban azóta már egy budapesti előválogató lezajlott, ahol több ezren mutathatták meg magukat. Egyelőre nem csupán az udvarhelyi előválogató, vagy X-faktor-epizód megrendezését fedi homály, hanem az sem biztos, hogy elindul maga a casting-körút. Arról nincs hír, hogy az RTL-nél pénzügyi, vagy egyéb okokból merült fel kétség a turnéval kapcsolatban.

Amikor három hónappal ezelőtt Székelyföldön jártak a csatorna képviselői, az egész régiót megmozgató eseménynek tűnt a tehetségkutató, azonban a nagy csönd, és az azóta látott első válogatás újabb találgatásokra adott okot. Ellátogat-e a határon túlra az X-faktor, és ha igen, mikor? A Megasztár már korábban bejelentette országjáró road-show-ját, melynek a tervek szerint lesz három határon túli állomása is. Az RTL nyilván nem szívesen maradna le a konkurencia mögött, azonban a műsor producere csak a későbbiekben nyilatkozik arról, mi lesz az erdélyi X-faktor válogató sorsa.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Bela szerint:

    akkor most lessz vagy sem mert udvarhelyen tudomasom szerint nagy csapat keszulne … a valgatasra … jo volna tudni …van e ertelme keszulni:P

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: