Nem élőben megy szombatonként az X-faktor?

Két hete szombatonként élő adásban nézhetik a rajongók az X-faktor tehetségkutató műsor döntőit. Vagy mégsem? Az igazság a kulisszák mögött rejlik. Pillantsunk be! Az X-faktor adása alatt a TV sarkában megjelenik egy kis felirat. „élő”, jelezve, hogy egyenes kapcsolásban megy az adás.

Azonban akik szemfülesek, észrevehették, hogy időnként eltűnik ez a felirat. Mi történhet ilyenkor? Most akkor élő a műsor vagy nem? A válasz: igen is , meg nem is. A kettő között van az igazság. A versenyzők egyéni produkcióit mindig egyenes adásban láthatják a rajongók. Azonban a közös produkciók felvételről mennek. Az RTL Klub nem akarja leplezni, és ami még fontosabb, nem akarja becsapni a nézőket, ezért árulta el ezt a kis malőrt, illetve hétről hétre ezért tűnik el párszor az „élő” felirat. Nem csak az összprodukciók, hanem a sztárfellépők (Zséda és Varga Viktor) show-jai is felvételről mentek.

Herman Péter kreatív producer megnyugtatja a nézőket, hogy csak és kizárólag azokat a részeket veszik fel előre, amik nem kapcsolódnak konkrétan a versenyhez, hanem a műsor színvonalát emelik, illetve színesebbé teszik a műsort. Herman Péter azt is elmondta, hogy azért döntöttek úgy, hogy ezeket a produkciókat nem élőben közvetítik, mert a tökéletességre törekszenek, és minél több ember van a színpadon, annál nagyobb a hibázási lehetőség. Illetve élő adásban elég nehéz megoldani, hogy egyik pillanatban még egy tucat ember táncol a színpadon, a másik pillanatban viszont csak a két műsorvezető legyen ott.

Hasonló bejegyzések..

30 hozzászólás

 1. Ági szerint:

  Szeretem a x faktort nézni. sokkal profibb számomra ez a műsor mint a másik csatornáé. A versenyzőkről annyit hogy jó lenne egy két emberből összegyúrni egy harmadikat akkor lenne tökéletes jelölt . De ezzel a felhozatallal kell beérnünk. Van akinek nagyon jó a hangja de előadás módja nulla. van aki fordítva és van olyan versenyző akinek már rég nem kellene ott lennie.

 2. Zambora szerint:

  Nina:DDD
  De naon okos vagy, hogy ezt egyedül ‘kiszúrtad’ (Télleg nem segített senki?!). A világon mindenki (már aki ott van a tetőn, és veszik a lemezeit)azt énekli, ami jól áll neki, és, hálistennek, vannak elegen, hogy mindent elénekeljenek. Nem szeretném hallani hogz énekel Celine Dion Lady Gagát, és fordítva sem…(jó, talán egyszer, a poén kedvéért). A mentoraknak többek közt az a nem mindig könnyű dolguk, hogy rájöjjenek, egy-egy versenyzőnek mi áll jól, és mi nem! CSAKIS így lesz valakiből sztár. Amúgy a te megfogalmazásoan mi a nehéz? Ebben a műfajban, ami az egyiknek képtelenség, másnak habostorta….
  Jja, csak hogy tudd, az irónia a csak a stílusodnak szól, nem a butaságodnak, azt képes lennék helyén kezelni, csak ebben a modorban már nem…

 3. Nina szerint:

  Nos, én csak annyit szólnék hozzá, hogy Vecában miért a felszíni tehetséget látják? Csak én szúrtam ki, hogy a nyálas számokat képes normálisan elénekelni? Mikor a Fightert énekelte, milyen rémes showt vágott le? Nem bírtam hallgatni! Egy sztár attól sztár, hogy bármilyen számot vágnak hozzá, képes úgy elénekelni, hogy tátva marad a szánk! Most adjatok Janicsáknak egy lady gaga számot, ahol gyorsan kell énekelni… TV kikapcsolás lenne a vége országszerte.
  Úgy nem csináltok senkiből sztárt, hogy olyan dalokat adtok nekik, amit képesek tökéletesen elénekelni! Olyan dalokat kell nekik adni, amik kemények, nehezek…és aki AZT elénekli jól, AZ A SZTÁR!

 4. Réka cica szerint:

  SZia Dorka, hogy van a pici babád és te, hogy vagy?
  Drukkolok, hogy jól sikerüljön a ma estéd.

 5. dorina szerint:

  Sziasztok Nyári lányok!Nekem tetszett ahogy énekeltetek, ne búsuljatok fe a fejjel, lesz még lehetőségetek!

 6. dorina szerint:

  Norbi Te vagy az igazi Xfaktor cupp.. cupp…

 7. dorina szerint:

  Non- Stop eredeti figurák vagytok!

 8. dorina szerint:

  Wolf Kati – igaz dögös csaj vagy , le a kalappal!Sok skert neked!

 9. dorina szerint:

  Janicsák Veca nagyon szépet énekeltél a mult heti adásban, remélem most is jó leszel!

 10. dorina szerint:

  Sajnállak Dorka , de neked már otthol lenne a helyed a pici babád mellett!De azért szeretlek!

 11. dorina szerint:

  Tomi és Csabi!
  Nem is tudnék közületek választani, mert mindketten tök jók vagytok!

 12. dorina szerint:

  Norbikám Te amugyis egy X faktor vagy-egyedi darab!!!!!!!!!!

 13. dorina szerint:

  Nagyon sajnálom Mariann hogy kiestél, nekem nagyon tetszett a hangod, és remélem hogy még sok sikered lesz az életben!

 14. dorina szerint:

  A mai estéhez mindenkinek sok sikert kivánok! a zsürit üdvözlöm – és csak a szivetekre hallgassatok, de a fületekkel halljatok jól!!!!!!! cupp.. .cupp.. Dorina

 15. dorina szerint:

  Szia Nikolas, mikulás sapkád van e?- szerintem az is jól állna!Egyébként nagyon tetszik ahogy énekelsz, mert jó hangod van.Remélem megnyered a versenyt!-sok szeretettel dorina Mátészalkáról. 2.oszt. tanuló

 16. Nyuszipók szerint:

  Hát drága Vega szerinted a Dorkának jó a hangja?:S:S:S:S
  Mert akkor lenne egy két tippem neked!!!
  HALLÁSVIZSGÁLAT!!!

 17. Vega szerint:

  Az RTL-en a GYŐZIKE SHOW volt a leg színvonalasabb műsoruk:)meg amikor a dzsungelben voltak a celebek:)húú apukám ez aztán a színvonal, már bocs de a Tv2-5.alkalommal gyüjti össze a tehetségeket és ezt meglátva RTL mint gyöngytyúk a takonyra rácsapott és MEGVETT egy hasonlót, csak vannak lassú felfogású emberek és bőr színével foglalkoztak eddig és nem azt hogy kinek van tehetsége az énekléshez

 18. Nyuszipók szerint:

  Szerintem egy HULLADÉK!!!Ha pénz kell neki menjen koldulni ne itt verje magát meg nyikorogjon és várja a főnyereményt de arról lecsúszott akármilyen szánalmasan is nyihog a pénzért!!

 19. barbygirl87 szerint:

  Kis Kata egy kicsit megbolondultal vagy mi van???en nem hiszem azt,h Dorka nem szeretne maradni???csodasan enekel mind mindig:)s szepen kerlek hagyj Dorkanak bekit:)jo??Hajra Dorka ugyi vagy:))

 20. Kis Kata szerint:

  kedves nézők, legyetek szívesek, és ne szavazzatok a S. Dorkára, mert már nagyon fáradt, és nem megy neki. Nem is olyan régi időkben a kismamákkal betartották “gyermekágyi pihenőt.” Ez szülés után 2-3 hét volt. Csak pihentek, babáztak, és még rokonok sem nagyon látogatták. Eleve a 9 hónap sokat kivesz a mamából, aztána szülés, majd a babázás, éjszakai sírás, szoptatáts stb. Ezért hagyjátok már hazamenni! Amúgy még sokat kell tanulnia, sokszor mellé mennek a hangok, (bocs.)
  A mentorok közül csak a Nagy FEró

 21. Jocó szerint:

  Szerintem mindkét UN tehetségkutató igazi vesztesei azok a rendkívül tehetséges emberek akiket a közönség nem is hallhatott. A bikicsunájból, meg a részeges anyukából “sztárt” csináltak, de aki csak énekelt de nem jutott be a döntőbe az mintha nem is jelentkezett volna.

 22. Nyuszipók szerint:

  Wildikó

  Még egy észrevétel ha már érdekel!!
  Én nem tudom az RTL-t mindig is többre tartottam mint a TV2-öt!!De lehet ez megváltozik!!??Az RTL valóban színvonalas műsorokat tett a képernyőre hétről hétre,de most hol a színvonal??
  A verseny kezdetekor óriási beharangozóval választották ki a táncosokat is ne felejtsük!!
  Az énekesek pedig hétről hétre tánc próbákra járnak!!De mit is tanítanak nekik ott azt már nem tudom mert az egy helyben állunk és énekelünk-ön kívül szerintem nem sok mindent!!Mióta elindult az élő adás azóta sem a Vastag Tamástól sem a Nicolas-tól(akinek már van színpadi tapasztalata ugye)nem igazán láthattunk mást!!Szerintem ettől nem is színvonalas a műsor sőt inkább unalmas:S:S:S:S
  Én is egyet értek veled!!:)

 23. wildiko szerint:

  Nyuszipók!
  Minden egyes szavaddal egyet értek. Csak egy megjegyzés!
  Már az bicskát nyitott a zsebemben amikor meghallottam, hogy a későbbiek során az RTL Klub mint csatorna fizetős lesz.
  Na ehhez csak annyit, hogy amilyen nívós műsorokat adnak és nem készítenek inkább örüljenek ha egyáltalán valaki még nézi őket. Én elhiszem, hogy egy kereskedelmi csatornának a hirdetési bevételek hozzák a nagyobb hasznot de azért én az ő helyükben elgondolkodnék azon, vajon kinek is sugárzok?
  A hirdető cégeknek vagy a nézőknek, mert ez sem mindegy.
  Nagyon elszaladt velük a ló az utóbbi időben.
  Kicsit vissza kellene venni ebből a tempóból.

 24. Mega Faktor szerint:

  megint lehullott egy nagy nimbusz az RTL-ről, Érdekes a TV”-ő megtud mindent csinálni élőben, érdekes, ezt eddig is sejteni lehetett hogy RTL egy nagy humbuk műmájer cég, az X-faktor ban is csak a nagy nyalkózás megy és ha már nem úgy van akkor meg játszák a dedós sértődöttet, nem bírom az ilyen műmájerkedést és ön tömjénezést ami az X-ben van, hányok tőlük és a felhajtásuktól, a mellüket verik aztán minden stiklijük kiderül

 25. Nyuszipók szerint:

  Szerintem az RTL az átverő show-k egyik koronázatlan királya!!Már a Csillag Születik alatt megmutatta,hogy nem tehetség alapján nyerik a versenyzők a fődíjat,hanem a szociális rászorultsági alap dönt!!Nézők szavazatait semmibe véve a Csantavéri kisfiú nyerte a versenyt akiről azóta is keveset hallani és persze nem sztár!!!!De a 4 4 Dance azóta nemzetközi sikereket ért el amire persze büszke az RTL de akkor hátba szúrta őket!!!Most meg a nézettségi mutató dönt!!!A Nicolas sztár volt előtte több fellépése is volt és koncertjei,ráadásul Szekeresen Adrienn élő koncertjein is láthattuk már!!!Tehát az újonnan Feltörő és eddig népszerűtlen tehetségek ide nem jutnak be!!Szóval kedves RTl remekül csináljátok csak így tovább kedves hazug és show gyárosok!!!Egyebek közt az Ördög Nóri Szerintem terhes ezért nem hord magas sarkút,és a sztájlisztjának is adnék pár jó tanácsot mert mostanában úgy öltöztetik hogy inkább látszik egy kukabúvár csövesnek mint sem műsorvezetőnek!!Szóval akkor itt is elgondolkodhatunk azon élő e a műsor vagy sem:S!!??Egyébként az RTL legjobb húzása volt hogy a mókagyáros Balázst tette meg műsorvezetőnek mert ha nem lenne nem is lenne nézettsége a show-nak!!:)

 26. Rencike szerint:

  Szóról szóra igaz, amit Herman Péter elmondott. És igazuk is van! 10-28-án ott voltam stúdióban. Nagyon nagy élmény! Gratulálok az RTL-nek a profi munkájért! 🙂

 27. Pistai Gábor szerint:

  sziasztok!
  Norbi a király 🙂

 28. wildiko szerint:

  Szeretem a műsort, imádom a tehetséges embereket de a Nicolasra és a két Vastag fiúra fontos lenne a figyelmet összpontosítani.
  Fantasztikus tehetségesek, ezt mint a művész világban 20 évet eltöltött ember mondom.

 29. wildiko szerint:

  Szívből sajnálom a Keresztes Ildit mert akkora felelősséget vett magára, hogy nehéz lesz a saját lelkiismeretével elszámolnia a szombat esti párbáj esetében.
  Ha hamarabb kapcsolt volna, inkább kérte volna a nézői szavazatokat tartalmazó boríték kibontását.
  Csak megjegyezni kívánom – minden bántás nélkül – a Geszti Péternek teljesen felesleges agyon favorizálnia a Janicsák lányát, mert a Veronika nélküle is tehetséges lány.
  Jó géneket kapott a szüleitől, főleg az Édesanyjától.
  A Geszti Úr egy kicsit vegyen vissza a nyomulásából.

 30. Morgó szerint:

  Kérjük adjanak lehetőséget fellépésre annak a 12-nek aki nem kerülhetett az élő adásba!Rajongunk értük,és nagyon tehetséges jó hangu előadók!X FAKTOR ház szinpadán ott lenne a helyük!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: