Nehéz spórolni a Villában

Ez a hét a megszorítások hete. A lakók eddig minden étel-italt megkaptak, amit csak kértek. Most meg kell mutatniuk, hogy tudnak spórolni is, ugyanis a héten minden étel és luxuscikk /pl. alkohol, jakuzzi vagy szauna használat/ Villadellába kerül. Minden nap kapnak adott összeget, amit elkölthetnek.

 Zsófi és Alekosz, a két párbajozó mondja ki a végső szót, hogy mire menjen a della. Olyan hozzávalókat kérnek a lakók, amiből tojásos nokedlit, grízes tésztát, májkrémes kenyeret és bundás kenyeret tudnak készíteni.

Rulettezhettek a lakók, amin vagy megduplázhatták vagy elveszíthették minden dellájukat. Az utóbbi sikerült, nem maradt semmi pénzük. Még szerencse, hogy a feladatul kiadott biciklizést jól teljesítették, így mégsem maradnak éhen, ugyanis pénzjutalommal is járt a tekerés. A „Túr dö Villa” kb. 200 km biciklizést jelentett a lakóknak, amit 11órán belül kellett teljesíteniük, úgy, hogy megszakítás nélkül tekernek. A nézők szavazták meg, hogy annyit biciklizzenek a Villalakók, mintha a Balatont kerülnék meg. Mindenki máshogy vette az akadályt: Alekosz halál nyugodtan tekert, még csak meg sem izzadt, Laci pedig pont ellenkezőleg, mint akit üldöznek úgy hajtott. Anikó 2 perc biciklizés után összeesett. Végül 9 és fél óra alatt megtették a távot. Jutalmuk nem maradt el, kaptak Villadellát, így nem maradnak éhen, de ennél nagyobb dolog is éri őket: kimehetnek a Villából: gokartozhatnak vagy lovagolhatnak. Közben Gigi betegeskedik, így a Villa orvosai úgy döntöttek, hogy befektetik a lányt a kórházba, mivel állapota nem javul. Jerzy nagyon félti szerelmét, még a büntetést is megszegte és a kórházba vonulás előtt átölelte és megcsókolta Gigit. Olivér már megint nem tud aludni. Most Alekosz beszélgetése zavarta fel álmából. A két barát összekapott Olivér álmatlanságán.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: