2013. április 29. 16:44.

Válik az álompár. Négy év házasság után külön utakon folytatja Rippel Ferenc és felesége, Vivien.

A világhírű artista 2009-ben fényűző menyegző keretében vette feleségül kedvesét, Vivient. Akkor úgy tűnt, a pár szerelme az idők végezetéig tart, ám érzelmi kötelékük mára meglazult. Rippelék belátták: házasságuk vakvágányra futott és bárhogy is küzdenek, nem  tudják megmenteni kapcsolatukat, ezért elválnak.

Feriék együtt megjárták már a poklok poklát. Mint ismert, néhány évvel ezelőtt Viviennél petefészekrákot diagnosztizáltak, emiatt mindkét petefészkét el kell távolítani. Egy ideig még az is kérdéses volt, hogy a fiatalasszony legyőzi-e a halálos kórt, majd az orvosok közölték vele, hogy soha nem lehet gyermeke.

A pár ekkor még a sírig tartó szerelmét hirdette és nem adta fel a reményt, hogy közös babájuk szülessen. A hosszas küzdelem happy enddel ért véget: petesejtdonációval megfogant a ma már 2 éves kisfiúk, Krisztofer Herkules. A baba születésekor Rippelék boldogsága határtalan volt, úgy érezték életük nem is lehetne teljesebb és harmónikusabb.  2012 év végén már a második gyermekük gondolatával kacérkodtak.

Ripper Feri és felesége, Vivien

Ripper Feri és felesége, Vivien

Akkor még nem sejthették, hogy mostanra helyrehozhatatlanul megromlik a házasságuk. Rippel Feri szűkszavúan ugyan, de megerősítette, hogy elválik feleségétől.

Négy év házasság után válnak Rippelék nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
A Tóth testvérek egy korábbi felvételen

A megasztár győztese, Tóth Vera a jazz felé vette az irányt, így csak egy szűk réteg tud jól szórakozni az ...