Nagy Feró kontra Geszti Péter

Ezentúl így lesz. Akárki esik ki az X-Faktorból, nagy felháborodást kelt. Wolf Kati búcsúja is megosztotta a nézőket, a versenyzőket és a mentorokat is. Talán egyedül Kati fogja fel pozitívan a távozást. Most már több ideje marad, hogy két gyermekes anyukaként lányaival foglalkozzon. Feró és Geszti között alakult ki parázsvita, ami nem csak az élő show alatt bontakozott ki, hanem a mai napig ellentétes nézeteket vallanak.

Na persze senkinek sem kell komoly problémákra gondolnia, de a szombati adás végeredményével nem értenek egyet. Geszti a nézőkre bízta, hogy ki menjen haza. Feró tudta, hogy ezzel Kati kiesését segítette elő Péter. Feró ugyanis azon a véleményen van, hogy több lány szavaz, mint fiú, és fiatal lányok elsősorban a helyes srácokra szavaznak.

Geszti szerint, nem lehetett előre tudni, hogy kire voksoltak többen a nézők, hiszen mindkettő énekes zseniális volt. A két mentor abban egyetért, hogy az X-Faktor nem csupán énekverseny, hanem a kisugárzás és a szimpátia versenye is. A bent maradt öt énekes közül az nyeri meg a versenyt, aki a legszimpatikusabb a nézőknek.

Hasonló bejegyzések..

5 hozzászólás

 1. Varga L szerint:

  Gesztikém, nincsen vér a pucádban!

 2. ani szerint:

  imádom a humorát a véleményét szerintem tök jó fej

 3. Asszonymagdi szerint:

  Annyira megsértődtem Wolf Kati miatt, hogy ma már nem is nézem az adást.

  Mindíg szerettem Gesztit, de ezt most nagyon elszúrta.

  Nem lehetne valamit csinálni, hogy az a gyengécske ifjabb Vastag-gyerek kiessen már? A többiek mind nagyságrendekkel jobbak voltak.

  Ferónak igaza van, a végére csak fiúk fognak maradni.

 4. klau szerint:

  FERONAK IGAZA VAN!NEM SZABADOTT VOLNA A NEZOKRE BIZNI A VALASZTAST. A KATI SOKKAL JOBB VOLT.EN NEM ERTEM HOGY MIERT LATJAK A NICOLASBAN AZ X FAKTOR GYOZTESET.A KATI SOKKAL JOBB VOLT!!!

 5. klau szerint:

  JO VAGY NORBI!HAJRA!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: