Nagy Feró balesete, a mentor gipszben

Friss forrásaink szerint Nagy Feró motorbalesetet szenvedett Csepelen. Állítása szerint nem ment gyorsan, a bajt egy csatornafedő okozta, ami miatt elesett motorjával, és 3 csontja törött el lábfejében. Az x-faktor első mentora / zsűrije félti mentorbeli szerepét a tehetségkutató versennyel kapcsolatosan. Az RTL Klubnak új műsorvezetőt, most új mentort kell keresnie?

 Először Stohl esete, most pedig Feró balesete. Úgy tűnik az RTL Klub háza táján sorra jönnek a szerencsétlenségek, mintha az égiek nem akarnák a műsor elkezdését.

Nagy Feró 6 hétig gipszben

A 63 éves zenész mindent megtesz annak érdekében, hogy az X-faktor mentori szerepéből ne maradjon ki, hiszen már egészen beleélte magát. Ami biztos, legalább 6 hétig gipszben lesz, hiszen a 3 törött csontnak össze kell forrnia, és ebben a korban már ez lassabban megy. Orvosa tehát nem tanácsolja a terhelést, meg munkát, és azt mondta Ferónak, hogy a saját felelősségére azt csinál, amit akar, de könnyen előfordulhat, hogy élete hátralévő részében sánta marad, ha nem vigyáz magára.

A riadalom tehát nagy volt az RTL Klub szerkesztőségében és Nagy Feróéknál is. Az x-faktor főszerkesztője, Schiwert – Takács László korábban is próbálta lebeszélni Ferót egyik rocker szenvedélyéről a motorozásról, legalább a műsor ideje alatt, nehogy baj legyen. Hát most meglett a baj, egy darabig biztos nem ül rá a motorra.

Az x-faktor őszi indulásáig valószínűleg felépül a sztár, és betöltheti a mentor / zsűri szerepet, amire már régóta vágyik.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. NBS szerint:

  Mi van veled öreg rocker? Néha olyan nyálas vagy, hogy csöpög a TV.

 2. juhász gézáné szerint:

  Feró először azt mondta, nem vállalja el, mert nem ér rá. Amint megtudta, hogy mennyi pénz jár érte, rögtön ráért.
  Ez a hozzáállás Fecokám.
  magdi

 3. GOLD szerint:

  NANEEEEEEEE pontosan Nagy Feró az, aki az X-Faktorba való!
  Nagyon nagy tehetség!
  A kora miatt nem kéne bántani! Egyszer megöregszik mindenki, és akkor mi van?
  NAGY FERÓ meg amig bírja addig csak ne ballagjon el nyugdíjba:)
  Inkább idősebbeknek kéne mentornak lenni-e aki már elértek valamit, és értenek is ahhoz amit csinálnak!

 4. TÖK szerint:

  Ő fog véleményt mondani a fiatal tehetségekről?Vicc ez az egész!Nem kéne nyugdíjba mennie?Komoly műsor lesz ez is!Csak hallókészüléket vigyen magával mert lehet nem hallja meg a hamis hangokat.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: