Nagy Duett: Kiesett Szinetár Dóra és Dopeman

A Nagy Duett legutóbbi fordulójában Szintár Dórának és Dopemannek kellett a harmadik helyről búcsúznia. A következő fordulóban már csak öt pár verseng a győzelemért.

A hetek előre haladtával egyre élesedik a helyzet a Nagy Duett versenyében. A tíz sztárpár közül már csak hat páros maradt versenyben.

Az újabb fordulót Cseke Katinka és Kökény Attila nyitotta, az R-Go: Szerelmes vagyok, mint egy nagyágyú című dala hangzott fel elsőként.  24 ponttal jutalmazták a produkciót.

A sort Szulák Andrea és Papp Gergő folytatták, Lady GaGa híres dalával álltak színpadra. A két álarcos versenyző két kilencest és egy tízest zsebelt be, így összesítésben 28 ponttal zártak.

Gene Kelly: Singing in the rain című dalával 27 pontot gyűjtött Szinetár Dóra és Dopeman, így a tabella második fokára ugrottak fel ezzel a produkcióval.

Szinetár Dóra és Dopeman a harmadik helyen végzett, mégis búcsúzniuk kellett

Szinetár Dóra és Dopeman a harmadik helyen végzett, mégis búcsúzniuk kellett

Dopemanék után L.L. Junior és a Váradi Roma Café léptek fel, a híres Cserháti Zsuzsa dalt, az Édes kisfiamot előadva. L.L. Juniornak néhány hete született meg a kisfia, így nem volt meglepő a dalválasztás.

A sztárfellépők után Gesztesi Károly és Csézy következett, Hevesi Tamás: Ezt egy életen át kell játszani című slágere 25 pontot ért.

Az En Vouge: Free your mind című dalát Király Linda és Szabó Győző adták elő. Produkciójuk a zsűri szemében tökéletes volt, 30 ponttal jutalmazták az előadást.

Az utolsó páros Lakatos Márk és Bangó Margit voltak, Kazal László és Lorán Lenke legendás dalát vitték színpadra. A Lesz maga juszt is az enyém 27 pontot ért.

Király Linda és Szabó Győző lett ennek a fordulónak a nyertese, a Csézy-Gesztesi és a Kökény-Cseke duók pedig a sereghajtók. A műsortól azonban nem a tabella végén állók, hanem Szinetár Dóra és Dopeman búcsúzott végül.

Szinetár Dóra-Dopeman: Singing in the rain

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

 1. man szerint:

  Két Botrányról!
  1)Tényleg a Liptainak TV2 a börtön blokkja.Mindenkit cinkel smasszerként és erre láthatóan büszke.De akkor miért zavarja,ha cinkeli az ország? Csak visszakapja.
  Ő nem ilyen az életben?-jön a védés.
  70%-ban ilyen és 30%-ban más,másképp nem lehet így csinálni.Nagyobb részben a lénye egy felsőbbrendű dög,mivel a hanghordozás is egy megfejthető rejtvény az emberhez.

  2)Ha a tv2-be menne a show(1,5 milliós nézettség),jobban átjönne a net like.De kábeltévében,olyan kevesen szavaznak,hogy lehet nem is a net legnépszerűbb Bangóék nyernek.
  pl Szinetár népszerűbb volt,mint a Párizsban lufit áruló Papp,de lehet ott jobban presztízs volt a rokonságnak.
  Meg már azt beszélik,hogy Csézy lelkének jól jönne,ha népszerű lenne.
  Ez lenne az új milliomosának az ajándéka,amely tudat alatt a Csézy-nek a régi párjának a botrányos öngyilkossága miatti trauma gyógyítása lenne.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: